Bhyper katalog

Bhyper katalog

B-Hyper katalog

B-Hyper katalog vrijedi od 13.06. do 26.06.2013 godine

B-Hyper katalog: Povoljna ponuda prehrambenog asortimana, higijenskih proizvoda i baby galanterije, odjeće za plažu te sve potrebno za igru i zabavu na moru: dječje igračke za vodu i pijesak, zračni madraci, setovi za pijesak, plivaće daske, kupaći kostimi za djecu i odrasle i još mnogo toga, pogledajte cijeli B-Hyper katalog i uvjerite se i sami. Ponuda B-Hyper katalog aktualna je od 13. do 26. lipnja 2013. godine.

 

B-Hyper katalog donosi Vam aktualnu ponudu sniženih i trajno dobrih cijena kompletnog asortimana Vaših B-Hyper prodavaonica. Pregledajte novi B-Hyper katalog i u periodu od 13. do 26. lipnja kupujte u B-Hyperu uz značajnu uštedu.

 

Od povoljnih cijena prehrambenih proizvoda u novom B-Hyper katalog izdanju izdvajamo: ćevapi ili pljeskavice, svježe za samo 32,99, Zimska salama Pik 69,90, svinjski vrat 34,99, sirevi Varaždinec, Gauda i Tilzit na akciji od 20 posto popusta, mlijeko Vindija Light samo 5,99, krumpir mladi 20 posto povoljniji, za samo 7,99 kuna.

 

Pregledajte ponudu ljetnih osjveženja u novom B-Hyper katalog izdanju, osvježite se sniženim obiteljskim pakiranjima sladoleda, pšivom Karlovačkim 4×1 l pakiranje za samo 39,99, Sokol pivo limun za 15,49 po litri  te uživajte u kavi po akcijskim cijenama. Barcafe 200 grama u novom B-Hyper katalog izdanju stoji samo 13,99 kuna.

 

B-Hyper katalog donosi Vam i povoljnu ponudu odjeće za cijelu obitelj: lagane ženske tunike za 69,90, ženske i muške kratke hlače za 59,90, muške kupaće hlae za 69,99 i kupaći kostimi za 79,99 zaista su povoljna ponuda. U novom B-Hyper katalog izdanju pronaći ćete i širok izbor pribora za ljetnu zabavu na moru: djeje igrake za pijesak i more; setovi za pijesak, daske za plivanje, madraci i brodići za napuhavanje, vodeni pištolji, koluti za plivanje i još štošta, i sve po super cijenama, samo u novom B-Hyper katalog izdanju.

 

Zaštititite se od sunca, uz B-Hyper katalog nabavite Nivea sun zaštitno mlijeko za tijelo po 11 posto nižoj cijeni te Copertone 12 posto jeftiniji.

 

Pogledajte cijeli B-Hyper katalog i saznajte sve povoljne cijene u B-Hyperu ovoga tjedna. Pratite redovito B-Hyper kataloge na našim stranicama i ne propuštajte akcije u B-Hyperu. Želite li još povoljne ponude sličnog asortimana, odaberite još neki od kataloga iz rubrike Prehrana ili Odjeća.