Avenue Mall magazin

Avenue Mall magazin

Avenue Mall magazin

Avenue Mall magazin za ljeto 2013 godine

Avenue Mall magazin ljeto – Novo izdanje časopisa shopping centra Avenue Mall – pregled ponude Avenue Mall trgovina, novosti i najave događanja, modni savjeti uz kolekcije odjeće i nakita kojega možete pronaći u Avenue Mallu, savjeti za zdravlje i ljepotu lica i tijela, prijedlozi za uređenje doma, trend report i zanimljivi intervju s Nenom Belanom, prelistajte novi Avenu Mall magazin.

Izašao je novi Avenue Mall magazin Ljeto 2013. Prelistajte i saznajte novosti iz Avenue Malla, pogledajte prijedloge modnih stručnjaka iz Avenue Malla za modne kombinacije za ovo ljeto, kao i savjete za zdravu prehranu i učinkovitu brigu o koži za vrijeme ljetih mjeseci.

Avenue Magazin predstavlja Vam novosti i zanimljivosti iz shopping centra: saznajte što su to Avenue Mall ljetne nedjelje uz kupone sretna mama, iskoristite pozivnicu na izložbu poznatog časopisa National geographic – 50 greatest photographs i upoznajte se s programom proslave šestog rođendana Avenue Malla. Avenue Mall magazine najavljuje i veliko otvorenje Muller parfumerije i drogerije za kraj rujna ove godine.

Avenue Mall tema mjeseca je zdrava prehrana – pročitajte savjete i zanimljivosti, uz prijedloge zdravih namirnica iz trgovina koje možete pronaći u Avenue Mallu.

Pročitajte intervju s Nenom Belanom i savjete Lucije Joroš za trendy natural look za ovo ljeto. Avenue Mall magazin donosi Vam, naravno i trend report – ultimativni ljetni trend su vruće ljetne hlačice, pogledajte i uz Avenue Mall shopping vodič odaberite svoj model. Hit ovog ljeta je i Savana Style – pogledajte Avenue Mall modne prijedloge za sveprisutni animal print.

Njegovano i lijepo lice i na + 35, savjeti za zdravlje kože iz Farmacia specijalizirane prodavaonice, savjeti za učvršćenje mišića, prijedlozi za šik uređenje doma, i na kraju dodatna razbibriga uz horoskop – sve to očekuje Vas na stranicama novog Avenue Mall magazin, izdanja za ljeto 2013.

Prelistajte Avenue Mall magazin i saznajte sve novosti u Avenue Mallu, budite u tijeku sa svjetskim trendovima i pročitajte korisne savjete za zdravlje i ljepotu.

Sve popularne časopise pratite u našoj rubrici: Časopisi