Avenue Mall magazin

Avenue Mall magazin

Avenue Mall magazin

Avenue Mall magazin za jesen 2013

Novi Avenue Mall magazin – Pročitajte o novostima iz Avenue Mall dućana, saznajte koja Vas događanja ove jeseni očekuju u Vašem omiljenom shopping centru, iskoristite besplatne modne i make up savjete, pogledajte prijedloge za savršen look ove jeseni i zabavite se uz zanimljive članke.

Pred Vama je novi Avenue Mall magazin. Prelistajte  novo luksuzno izdanje sa 28 stranica odličnog štiva za sve shoppingoličarke ali i sve ostale.

Avenue Mall magazin Vam donosi ekskluzivni intervju sa Sašom Lozarom, Avenue Diary – London calling i još puno više zanimljivog štiva.

Avenue Trend predlaže: nosite boju crvenog vina. Pogledajte prijedloge za neizostavan jesenski odijevni predmet – uz Avenue Mall magazin lakše ćete se odlučiti – jakna ili kaput. U rubrici Casual pogledajte i prijedloge za muške veste ove jeseni. Uz shopping vodič pronađite sve povoljne ponude u ovom centru. Na posljednjim stranicama magazina podsjetite se koje sve trgovine možete pronaći u Avenue Mall centru, uz najaktualniji popis trgovina.

Avenue Style predlaže vječni  traper i donosi   novi Avenue Mall fashion report, a Avenue beauty bavi se usnama. Kako postići senzualan i zavodljiv izgled usana čak i na nsikim jesenskim temperaturama provjerite na stranicama novog Avenue Mall časopisa.

Uz Avenue Mall magazin uredite ne samo sebe nego i svoj dom – jesenske boje u vašem domu prijedlog je magaina.

Za još malo zabave zadužene su stranice horoskopa.

Prelistajte novi Avenue Mall magazin i uživajte u 28 stranica odličnog štiva za sve koji imaju stila, saznajte za sve dobre ponude iz Avenue Mall shopping centra, budite u tijeku s najnovjim trendovima iz svijeta mode i uređenja interijera. Pratite i druge objave u našoj rubrici Avenue Mall, ali i ostale vijesti iz drugih shopping centara u našoj rubrici Časopis.