Ara katalog proljeće

Ara katalog proljeće

Ara shoes katalog proljeće 2015

Ara shoes katalog proljeće vrijedi do isteka zaliha.

Novi Ara shoes katalog – nova kolekcija casual ženske i muške obuće iz ara Shoes-a. Pogledajte katalog, upoznajte se s ponudom i odaberite svoj model. Ponuda vrijedi do isteka zaliha.

Ara cipele se stvaraju u proizvodnom pocesu koji uključuje ručnu obradu te više od 130 pojedinačnih operacija.Koriste se pažljivo odabrani materijali, testirani na štetne tvari.Novi Ara katalog predstavlja Vam dio casual linije za sezonu proljeće 2015.

Ara katalog predstavlja najnoviji trend – sportska high-cut tenisica u srebrno-sivoj boji s ukrasnim detaljima, glamurzonog dizajna i izrade oja osigurava maksimalnu udobnost, kao i osjećaj lakoće i ugode, model sa čipkanim detaljima,.

Većina Ara shoes casual modela su opremljene podesivim i skidivim anatomskim ulošcima za maksimalnu udobnost i mogućnost prilagodbe individualnim potrebama i željama. Prelistajte novi Ara shoes katalog i pronađite svoj model.

Zavirite na stranice novog Ara Shoes kataloga i odaberite svoj par udobnih casual cipela ta ovo proljeće. Pratite Ara Shoes kataloge s nama i dalje, a za još više izbora posjetite našu rubriku Obuća i odaberite još neki od brojnih aktualnih kataloga.

Novi Ara Shoes katalog vrijedi sve do prodaje zaliha.

.