Yves Rocher webshop akcija Private sales

Yves Rocher webshop akcija Private sales

Yves Rocher webshop akcija

Yves Rocher webshop akcija vrijedi do 30.12.2021.

Yves Rocher webshop akcija Private sales donosi 40 posto popusta kompletan iznos narudžbe! Ako već niste registrirajte se i iz e-mail poruke preuzmite vaš kod te u košarici ostvarite 40 posto popusta. Yves Rocher webshop akcija vrijedi od 27. do 30. prosinca 2021. godine.

U Yves Rocher webshop akciji iskoristite 40 posto popusta na sve proizvode. Iz ponude izdvajamo: balzam za usne Gourmet Blackberry, korektivna zelena krema za osjetljivu kožu, hidratizira i ujednačava kožu zahvaljujući zelenoj boji koja neutralizira crvenilo, hidratantna krema za lice SPF 20 50 ml.

Maskara Intense Metamorphose 01. Crna, 8 ml, za ekstremni volumen, uvijene i izdužene trepavice, intenzivni crni rezultat koji traje 24 sata, ekspres kapi za sušenje laka Go Green 5 ml još su neki od proizvoda iz ponude a u Yves Rocher webshop akciji iskoristite 40 posto popusta na kompletan iznos narudžbe.

Yves Rocher webshop akcija donosi popust i na sljedeće proizvode: Anti age njega lica protiv sjaja za masnu i mješovitu kožu SPF 50+, osvježavajući roll-on dezodorans 50 ml, polirajući piling za stopala 75ml, formula obogaćena organskom lavandom i kamenom plavcem za glatka i mekana stopala.

Provjerite ponudu i iskoristite 40 posto popusta na cjelokupan iznos narudžbe u Yves Rocher webshop akciji. Ne propustite i druge webshop akcije kozmetike na našim stranicama i kupujte povoljnije. Yves Rocher webshop akcija vrijedi od 27. do 30. prosinca 2021. godine.