4. veljače u Westgate Shopping Cityju održat će se „Bravo dance festival – Westgate 2012.“, međunarodni plesni festival u modernim plesovima. Na ovom cjelodnevnom festivalu koji se održava na Međunarodni dan života nastupit će plesne skupine iz Hrvatske, Slovenije, BiH, Makedonije, Mađarske, Srbije, Crne Gore, a pokazat će svoje vještine u popularnim modernim plesovima kao što su hip-hop, breakdance, disco dance, street dance, balet, suvremeni ples…

Bravo dance festival dio je projekta za mlade kojeg podržava Grad Zagreb, uz humanitarno-preventivnu akciju „Daj mi svoj osmijeh“ usmjerenu na prevenciju nasilja među mladima. U sklopu ove akcije, u suradnji s osnovnim školama Zagreba i Zagrebačke županije, osnovnoškolci će svoje perspektive problema nasilja prenijeti na papir u obliku crteža, pjesama, slika i priča, a njihova viđenja moći će se pogledati i na Festivalu kada će na video zidu biti prikazan sažetak dječjih radova na ovu temu.

Bravo dance festival – Westgate 2012. održat će se u subotu, 4. veljače 2012. od 10 do 21 sat. Pridružite nam se, pružite svoju podršku humanitarnoj akciji i uživajte u nastupima plesnih klubova iz Hrvatske i susjednih zemalja!