Pridružite nam se na 2. sajmu dječje knjige koji će se održati od 30. ožujka do 5. travnja u knjižari Profil Superstore u Westgateu!

Uz odlične popuste – 20-60% na odabrana dječja izdanja i najtraženije dječje naslove, Profil je pripremio i bogat popratni sadržaj za djecu uz niz igara i kreativnih radionica!

Crtastično – povedite klince na najotkačenije crtanje i bojanje – svaki dan od 10-21 h ispred Profilove knjižare.

Smarty Party – osnovnoškolce očekuje zabavna igra Smarty uz koju istodobno uče i zabavljaju se!
Igra Smarty čarobni je štapić za učenje – omogućuje lako i brzo učenje i usvajanje školskog gradiva za osnovnoškolce viših razreda škole (V.-VII. razred), a odvija pomoću kartica na kojima su lekcije iz pojedinih predmeta, prema nastavnom programu, s pitanjima i odgovorima. Igra Smarty potiče djecu na druženje i zajedničku igru, razvija komunikacijske i socijalne vještine te emocionalnu inteligenciju.

Termini Smarty Partyja ispred knjižare Profil:

30.3., 2.-5.4. 17-20 h
31.3.-1.4. 15-20 h

Svakog sudionika Smarty partya i Crtastičnog čeka poklon vrećica!

Dodatna pogodnost: svaki posjetitelj koji tijekom trajanja sajma, od 30.3. do 5.4., u Profil Superstoreu ostvari kupnju, dobiva 50% popusta na tople napitke, sladoled i Quick Milk u restoranu Meet Eat uz kupon i priloženi račun.

Dođite na sajam, ostvarite uštede na dječje knjige i povedite klince na kreativne i zabavne radionice knjižare Profil u Westgateu!