Yves Rocher webshop akcija Maske i pilinz

Yves Rocher webshop akcija Maske i pilinz

Yves Rocher webshop akcija

Yves Rocher webshop akcija na maske i pilinge za lice

U Yves Rocher webshop akciji iskoristite do 50 posto popusta na razne maske i pilinge za lice. Maske s bio kamilicom, bio nevenom, bio mentom te pilinzi s prahom koštica marelice i bio rimskom kamilicom po super cijenama u Yves Rocher webshop akciji. Dostava za narudžbe iznad 179 kn je besplatna

Yves Rocher webshop akcija donosi popust na razne maske za lice od kojih izdvajamo: umirujuća pjenušava maska s bio kamilicom trenutno umiruje kožu i ublažava osjećaj neugode, 30ml za 29,92 umjesto 39,90 kn, regenerativna balzam-maska s bio nevenom, 30ml za 29,92 umjesto 39,90 kn.

Pilinzi za lice također su sniženi u Yves Rocher webshop akciji: nježni piling za lice s prahom koštica marelice za ujednačenu i savršeno glatku kožu, 30 ml za 19,95 umjesto 39,90 kn, piling za blistavost s bio rimskom kamilicom, oživljava i vraća blistavost kože, 30ml za 29,92 umjesto 39,90 kn.

Pročišćavajuća gel maska s bio mentom koja trenutno pročišćava kožu i uklanja nečistoću bez isušivanja, koža je trenutno pročišćena, a sebum je smanjen za 93,3%, ultra svježa tekstura gela pruža svjež ten također je snižena u Yves Rocher webshop akciji te 30 ml sada iznosi 29,92 umjesto 39,90 kn.

Provjerite ponudu i iskoristite do 50 posto popusta na razne maske i pilinge za lice s bio sastojcima u Yves Rocher webshop akciji. Dostava za narudžbe iznad 179 kn je besplatna. Ne propustite i druge webshop akcije kozmetike na našim stranicama i uštedite više.