Topshop webshop akcija Besplatna dostava

Topshop webshop akcija Besplatna dostava

Topshop webshop akcija

Topshop webshop akcija vrijedi do 22.04.2021.

Nova Topshop webshop akcija donosi besplatnu dostavu za sve narudžbe! Nabavite proizvode za dom i vrt, fitnes i slobodno vrijeme, ljepotu i zdravlje ili dječju opremu po super cijenama uz besplatnu dostavu na kućnu adresu. Topshop webshop akcija vrijedi samo 48 h, do 22. travnja 2021.

U Topshop webshop akciji dostava je besplatna prilikom kupnje svih proizvoda za dom i vrt od kojih izdvajamo: madrac iMemory S Plus II, hipoalergeni madrac koji se sastoji od 3 zone i 20 cm debljine, usisavač Nano Wet&Dry Rovus koji se može koristiti za suho usisavanje, čišćenje tekućina ili puhanje/upuhivanje i drugi proizvodi.

Topshop webshop akcija donosi besplatnu dostavu i za kupnju proizvoda za fitnes i slobodno vrijeme. Izdvajamo: tube za vježbanje Bandu Gymbit, masažer za leđa i vrat Total Shiatsu 4u1 Wellneo za grijanje, vibracije ili shiatsu masažu, NutriBullet 600 ekstraktor hranjivih tvari, motor od 600 W, mrvi, drobi, sjecka i melje.

Sklopivo sušilo za kosu Rovus snage 1200 W pogodno za putovanja ili studentske domove, platnene tenisice Trend Print Stripe Walkmaxx, Gležnjače Comfort Lace Walkmaxx koje dolaze u modernim bojama i prikladne su za sve odjevne kombinacije još su neki od proizvoda uz čiju kupnju ostvarujete besplatnu dostavu u Topshop webshop akciji.

Provjerite ponudu i iskoristite mogućnost besplatne dostave za sve narudžbe u Topshop webshop akciji. Pratite i druge webshop akcije proizvoda za kućanstvo na našim stranicama i kupujte povoljnije. Topshop webshop akcija Besplatna dostava vrijedi samo 48 h, do 22. travnja 2021.