Vrutak katalog

Vrutak katalog

Vrutak katalog

Vrutak katalog vrijedi od 22.04. do 05.05.2013 godine

Vrutak katalog travanj – nova najpovoljnija ponuda Vrutka na osam stranica novog Vrutak katalog izdanja: Vrutak vinski podrum: kvalitetna vina Zadro već od 19,98, luksuzni Chardonnay i Merlot već od 39,98, snižene cijene raznih vrsta piva, čevapčići, pljeskavica i šiš čevapi 34,98, sniženi Nescaffe proizvodi, akcija nedjeljom i ponedjeljkom i posebni popusti za umirovljenike i nezaposlene, pogledajte novi Vrutak katalog.

 

Novi Vrutak katalog predstavlja Vam odličnu ponudu Vrutak vinskog podruma: kvalitetna vina Zadro; crno suho vino Doman ili bijelo suho Dubravka samo 19,98, crna Blatina 29,98, kvaliteta su dostupna za svaki džep. Na sljedećim stranicama Vrutak katalog travanjskog izdanja pronaći ćete i luksuzne primjerke za najizbirljivije poznavatelje dobre kapljice: Cabernet Sauvignon i Vranac već od 29,98, Žilavka,  Chardonnay i Merlot već od 39,98 i kvalitetno suho rose vino po 29,98 – zaista je odlična ponuda.

 

Vrutak katalog donosi Vam i povoljne cijene piva: 2 litre Oožujskog za  2 litra 18,99 ili  Holsten za 13,98, ali i bez alkoholnih pića, kao što je Ledeni čaj 1,5 l za samo 6,98 kuna.

 

U novom Vrutak katalog izdanju pronađite detalje o Vrutak akciji nedjelja-pondjeljak, u sklopu koje Vam Vrutak nudi snižene cijene Fructal sokova i Dona sirupa, Philadelphia sirnog namaza, sira Mozzarela, ementalera i drugih vrsta sireva, kave, Anamaria, Franck i Nesscaffe kave i instant napitaka, kiselih salata, grickalica, soja mlijeka i još nekih proizvoda.

 

Prelistajte novi Vrutak katalog za još povoljne ponude i pronađite detalje akcije 10 posto popusta za sve umirovljenike i nezaposlene osobe! Pogledatje i ostale Vrutak kataloge, a za preporučamo Vam i druge kataloge iz rubrike Prehrana.

 

Vrutak vinski podrum, akcija nedjeljom i ponedjeljkom, popusti za umirovljenike i nezaposlene – pogledajte novi Vrutak katalog