Vrutak katalog

Vrutak katalog

Vrutak katalog

Vrutak katalog vrijedi od 21.10. do 03.11.2013 godine

Vrutak katalog – Nova ponuda Vrutka, prodajnog lanca koji nudi najveći izbor vina u Hrvatskoj, ali i sav ostali prehrambeni asortiman po povoljnim cijenama:

Vrutak katalog donosi Vam pregled najboljih ponuda u Vrutak trgovinama do 3. studenog. Odlična ponuda raznih vrsta kvalitetnih vina, piva i bezalkoholnih pića, ali i povoljne ponude  prehrambenih namirnica i higijenskih potrepština u Vrutak dućanima. Ponuda Vrutak katalog aktualna je od 21. listopada do 3. studenog 2013. godine.

Iz  ponude novog Vrutak katalog izdanja posebno  izdvajamo odličnu ponudu vina: Giraz Gato Negro San Pedro Chile, Chardonnay Furia Argentina ili Pinotage Spiar Discover Spier kvalitetna vina 0,75 po akcijskoj cijeni od 34,90 kuna i ostala vrhunska suha, polusuha, slatka i poluslatka vina južnoameričkih vinogorja po sniženim cijenama, ali i brojna druga kvalitetna vina. Prelistajte Vrutak katalog za pregled kompletne ponude.

Vrutak katalog donosi Vam i ponude ostalog prehrambenog asortimana iz Vrutak prodavaonica, od koje izdvajamo: ćevapčiće ili pljeskavice po cijeni od 38,90 kuna, mlijeko Vinija ‘z bregov 6 litara za 32,99, Vindija svježi polumasni sir 500 grama za 12,99, sir Varaždinac za 49,99, Dimsi blok, Podravec i Gouda 400 grama za 23,99, povoljne Vindi i Fis voćne sokove, Vindija pudinge od čokolade i vanilije i još puno dobrih ponuda.

Pogledajte i Vrutak katalog ponudu s odjela higijenskih potrepština: Persil deterdžent + gratis Persil Color Gel, Dreft tekući deterdžent razne vrste 3 litre za 37,98, Jar tablete za pranje posuđa 65 komada za 61 98, kao i povoljne ponude s odjela auto opreme i Sonax autokozmetike, na posljednjoj stranici kataloga.

Prelistajte novi Vrutak katalog i saznajte sve dobre cijene za period važenja kataloga i ne zaboravite na Vrutak akciju popust od 10 posto za umirovljenike i nezaposlene ponedjeljkom. Pratite Vrutak katalog na našim stranicama, a preporučamo Vam i druge kataloge u rubrici Prehrana.