Velpro katalog ugostitelji

Velpro katalog ugostitelji

Velpro katalog

Velpro katalog ugostitelji vrijedi od 23.06. do 05.07.2014 godine

Novi Velpro katalog – trgovine – Specijalna ponduda Velpro prodanog lanca za profesionalne uglstitelje  prelistajte novi Velpro katalog  i upoznajte se s akcijskim ponudama za ugostitelje, ponuda je aktualna od  od 23. lipnja do 5. srpnja 2014. godine.

Svi sastojci za najbolja jela, osvježavajuća bezalkoholna i alkoholna pića, sredstva za održavanje higijene i svježine vaših ugostiteljskih objekata i sav drugi proesionalni ugostiteljski asortiman – kratak je opis novog Velpro kataloga Ugostitelji. Prelistajte katalog, upoznajte se s aktualnom ponudom i saznajte zašto je upravo Velpro pravi “partner za profesionalce”.

Uz novi Velpro katalog Ugostitelji potražite na našim stranicama i ostale aktualne Velpro kataloge. Ovoga tjedna ne propustite nove Velpro kataloge prehrane za trgovine, izdvojenu ponudu svježeg mesa i ponudu neprehrambenog asortimana za ljeto 2014. godine.

Za još više dobrih ponuda prehrambenih i higijenskih artikala zavirite u našu rubriku Prehrana i odaberite još neki od mnogobrojnih važećih kataloga.

Novi Velpro katalog Ugostitelji vrijedi od 23. lipnja do 5. srpnja 2014. godine.