Topshop webshop akcija Valentinovo

Topshop webshop akcija Valentinovo

Topshop webshop akcija

Topshop webshop akcija vrijedi do 14.02.2022.

U Topshop webshop akciji povodom Valentinova iskoristite dodatnih 10 posto popusta na ukupnu košaricu. Nabavite proizvode za dom i vrt, kuhinju, fitnes i slobodno vrijeme, ljepotu i zdravlje i druge po super cijenama. Topshop webshop akcija vrijedi do 14. veljače 2022. ili do isteka zaliha.

Topshop webshop akcija donosi 10 posto dodatnog popusta na sve proizvode. Iz asortimana izdvajamo: klasični jastuk Whipstitch dizajniran je za sve vrste spavača, dimenzije 50×70 cm, oy štapni mikser Pro set sa snažnim motorom od 600 W, 5 funkcija i 8 nastavaka, tenisice Outdoor Matte Flat Walkmaxx.

Set Green Planet Starter, sastoji se od tave za pečenje promjera 24 cm, zdjele za umake promjera 16 cm te multifunkcionalne posude promjera 26 cm, pokrivač Light Aloe Vera u potpunosti prozračan, dostupan u dvije dimenzije još su neki od proizvoda iz ponude a u Topshop webshop akciji iskoristite dodatnih 10 posto popusta.

U Topshop webshop akciji iskoristite dodatni popust i na sljedeće proizvode: aparat za mljevenje mesa Perla, ima 3 različite funkcije: za mljevenje mesa, pripremu kobasica i pripremu domaćeg tijesta, Shiatzu masažer 3D Wellneo, kombinira zagrijavanje, masažu, aromaterapiju i ciljani pritisak na bolna područja.

Provjerite ponudu i iskoristite 10 posto dodatnog popusta na već snižene proizvode u Topshop webshop akciji. Ne propustite i druge webshop akcije proizvoda za kućanstvo na našim stranicama i kupujte povoljnije. Topshop webshop akcija vrijedi do 14. veljače 2022. ili do isteka zaliha.