Tommy katalog

Tommy katalog

Tommy katalog

Tommy katalog vrijedi od 30.8. do 19.9. 2012. godine

Tommy katalog posljednji donosi vam akciju prehrane za svakodnevnu konzumaciju po akcijskim cijenama u periodu do 19. rujna 2012. godine.

U sklopu ovog Tommy kataloga donosimo vam i kratku Tommy akciju, na jednoj stranici, koju možete pogledati lijevo, dok sami Tommy katalog prelistati možete desno.

Od zanimljivih proizvoda iz ove Tommy akcije izdvajamo: Maslinovo ulje, ekstra djevičansko, Marinero proizvođača, 1l, po cijeni od 34.99kn, razne tjestenine u 500g-om pakiranju, 33% niža cijena ili 3.99kn, pečena paprika, umjesto 13.99kn sada 7.99kn, 680 gramsko pakiranje, čokolada Milka s lješnjakom, 100g umjesto 9.99kn sada 5.99kn.

U samom Tommy katalogu pogledajte Bondi paletu mliječnih proizvoda i osvježavajućih pića, koji su novi artikli u Tommy ponudi, razne suhomesnate i mliječne proizvode, te pri kraju ovog Tommy katalog i ponešto higijenskih potrepština i proizvoda za dom i domaćinstvo.

Zavirite sami u ovaj Tommy katalog kao i u samu Tommy akciju, te pogledajte što vam je Tommy u periodu do 19.9. pripremio u svim svojim trgovinama, Hipermarketima i Supermarketima, diljem Hrvatske.

Želite li pogledati ostale Tommy kataloge, možete ih pronaći na linku u nastvaku: Tommy katalog

Ako vas zanima Tommy radno vrijeme trgovina, Hipermarketa kao i Supermarketa, pogledajte ovdje: Tommy radno vrijeme

Uživajte u ovom Tommy katalogu i ovoj Tommy akciji!