Tokić članska kartica

Tokić kartica programa vjernosti

Uz Tokić karticu vjernosti do -20% popusta na cjelokupnu kupnju u svim Tokić poslovnicama diljem Hrvatske.

Od siječnja 2015. godine u mreži Tokić trgovina auto dijelova i opreme za vozila, svi kupci imaju mogućnost članstva s kojim ostvaruju pogodnosti pri svakoj kupnji. Prilikom prve kupnje na Tokić člansku karticu ostvarujete pravo na čak -25% popusta, dok na sve ostale kupnje -20% popusta.

Članom Tokić programa vjernosti možete postati na način da u bilo kojoj trgovini iz Tokić prodajne mreže zatražite od djelatnika pristupnicu koju jednostavno popunite osobnim podacima i predate djelatnicima, te vam nakon nekoliko dana na adresu ostavljenu u prijavnici stiže Tokić članska kartica koja uključuje vaše osobne podatke, podatke o vašem vozilu kao i ostale detalje važne za članstvo u Tokić programu vjernosti.

Detaljnije informacije o samoj Tokić članskoj kartici uvijek možete zatražiti, kako u trgovinama tako i na Tokić besplatni broj telefona 08005775.

Kupujete li redovno dijelove i opremu za vozila s Tokić članskom karticom jednostavno i besplatno uđite u program vjernosti i na taj način ćete ostvariti značajne uštede pri kupnji, stoga svakako preporučamo Tokić program vjernosti.

Prelistajte posljednje ponude u Tokić katalozima, sve na jednom mjestu možete pronaći na sljedećoj poveznici Tokić katalog akcije.

Sliku kao primjer Tokić kartice vjernosti možete pogledati niže.

Tokić kartica

Tokić kartica