Timberland webshop akcija Loyalty popust

Timberland webshop akcija Loyalty popust

Timberland webshop akcija

Timberland webshop akcija vrijedi do 27.03.2022.

U Timberland webshop akciji iskoristite 20 posto popusta na cijelu kolekciju za korisnike Loyalty programa! Napravite Loyalty korisnički račun i nabavite obuću vrhunske marke po super cijenama. Timberland webshop akcija vrijedi od 17. do 27. ožujka 2022. te vrijedi za kupovinu webshopu i u trgovinama.

Timberland webshop akcija donosi popust za korisnike Loyalty programa na sve proizvode. Iz ponude izdvajamo: ženske sandale Ray City s GreenStride potplatom izrađenim od 75% obnovljivog biološkog materijala i podesivim remenom za gležanj, višenamjenska torba Timberpack Duffel.

Muške cipele Bradstreet Ultra dostupe u tri boje, ženske tenisice Seoul City Leather, muške tenisice Union Wharf 2.0 EK, unisex jakna Outdoor Archive još su neki od proizvoda iz ponude a u Timberland webshop akciji iskoristite 20 posto popusta na korisnike Loyalty carda.

U Timberland webshop akciji iskoristite popust i na sljedeće proizvode: muška majica kratkih rukava Timberchill Stripe, ruksak Timberland Backpack dostupan u više boja, ženske tenisice Skyla Bay Canvas odlikuju se fleksibilnom vulkaniziranom konstrukcijom i lace-up stilom vezanja.

Provjerite ponudu i nabavite razne proizvode po 20 posto nižim cijenama za korisnike Loyalty programa u Timberland webshop akciji. Ne propustite i druge webshop akcije odjeće, obuće i outdoor na našim stranicama i kupujte povoljnije. Timberland webshop akcija vrijedi od 17. do 27. ožujka 2022.