Terranova Zagreb

Terranova Zagreb

Terranova Zagreb

Sve prodavaonice Terranova Zagreb, cijene, ponuda i akcije

Terranova Zagreb brine se o Vašem trendovskom outfitu u svim prilikama, a istovremeno brine i o Vašem novčaniku. Terranova Zagreb – ženske, muške i dječje kolekcije te modni asesoar po zaista povoljnim cijenama.

Općenito o brandu Terranova

Terranova Zagreb dio je talijanskog modnog branda sa širokom maloprodajnom mrežom diljem Europe i svijeta. Još od 1961. godine Terranova oblači modno osviještene zahtijevne kupce kojima je stalo i do očuvanja budžeta. Terranova brand specijalizirao se za odjeću za mlade; rekli bismo da to znači – za sve one koji žele izgledati lijepo, moderno i primjećeno, bez obzira na godine. Takav Vas stil očekuje i u Terranova Zagreb dućanima.

Terranova brand za Vas dizajnira žensku, mušku i dječju odjeću za sve prilike: majice, košulje, veste, hlače, suknje i haljine, jakne kapute i blejzere, sve to u varijanti poslovnog looka, casual stila ili outfita za večernji izlazak. Drugim riječima, u Terranova Zagreb dućanima možete popuniti svoj ormar za sve životne prigode, za Vas i sve članove Vaše obitelji. Zaštitni znak Terranova dućana diljem svijeta, pa tako i Terranova Zagreb prodajnih mjesta, postale su niske cijene za supermoderan asortiman. Lijepa i pristupačna odjeća sinonim je za Terranova brand.

Odjeća nije sve što Vam ovaj brand donosi u Terranova Zagreb dućane. Za male novce možete upotpuniti Vaš Terranova look šalovima, maramama, kapama, remenima i drugim modnim detaljima.

Terranova Zagreb prodavaonice

Terranova je u Hrvatskoj prisutan sa sedam većih prodajnih mjesta od kojih su dvije Terranova Zagreb prodavaonice. Terranova Zagreb prodajna mjesta pronaći ćete u Ilici na broju 9 te u Shopping centru Avenue Mall na Aveniji Dubrovnik 16. Obje su Terranova Zagreb prodavaonice odlično opremljene i ponudit će Vam kompletan asortiman iz svjetskih Terranova trgovina. Terranova Zagreb su među najomiljenijim mjestima za shopping u metropoli.

U Terranova Zagreb dućanima pronaći ćete redovno osvježene sezonske kombinacije za za žene, muškarce i djecu te modne detalje. Zbog pristupačnih cijena i supermodernog atraktivnog dizajna Terranova kolekcije ne zadržavaju se dugo na policama, pa se nove kolekcije vrlo često uvode. Ništa drugačije nije ni u Terranova Zagreb dućanima

Terranova Zagreb akcije

Standardno povoljne cijene u Terranova Zagreb dućanima postaju zaista senzacionalne kada su u tijeku Terranova akcije. Sezonska sniženja i akcije u Terranova dućanima donose Vam omiljene komade odjeće i modnog asesoara po 20, 30, 50 pa čak i 70 posto nižim cijenama. Kao primjer Vam izdvajamo majice na akciji po 39,00 kuna, suknje za 79 kuna, zimske jakne za oko 300 kuna i slično. Vašu Terranova kombinaciju s akcije složite pregledom Terranova akcije kataloga. Ponuda Terranova Zagreb dućana prilikom akcijskih prodaja zaista je više nego dostupna. Ne propustite Terranova Zagreb akcije, redovito pratite Terranova kataloge na našim stranicama i pronađite Terranova akcije katalog.

Terranova Zagreb katalog

Sezonski Terranova katalozi dostupni su Vam na našim stranicama. Pronađite i prelistajte online Terranova katalog kako biste odabrali svoju kombinaciju i spremni posjetili neki od Terranova Zagreb dućana.

Provjerite Terranova Zagreb ponudu, pogledajte Terranova Zagreb akcije katalog ukoliko je dostupan te odaberite za sebe i svoj novčanik samo najbolje.

Terranova Zagreb trgovine

1. Terranova Zagreb, Ilica 9
Radno vijeme:
ponedjeljak do subota od 9h do 21h
nedjeljom trgovina ne radi

2. Terranova Zagreb, Shopping Centre Avenue Mall, prizemlje Avenija Dubrovnik 16
Telefon: 01/6553 318
Radno vrijeme:
Ponedjeljak – subota od 09h do 22h
Nedjelja od 10h do 21h

Sve Terranova objave koje će uključivati razne kataloge i akcije koje možete pronaći u Terranova trgovinama, kako dodajemo, moći ćete pronaći na ovom mjestu: Terranova.

Želite li pročitati opširnije informacije o Terranova Hrvatska, pratite ovu vezu: Terranova Hrvatska.

Želimo vam ugodan shopping u Terranova Zagreb trgovinama!