Terranova Hrvatska

Terranova Hrvatska

Terranova Hrvatska

Terranova Hrvatska – niske cijene, trendovski dizajn i veliki izbor

Terranova Hrvatska donosi Vam široki izbor trendovske ženske, muške i dječje odjeće te modnih detalja po prijateljskim cijenama. Na Terranova Hrvatska akcijama obucite se za sitniš od glave do pete u supermoderne kombinacije.

Terranova Hrvatska ponuda

Terranova Hrvatska dio je Terranova talijanskog lanca trgovina. Ovaj talijanski modni brand prisutan na tržištu više od 50 godina, još od davne 1961. godine. Suvremeni dizajn izrazito pristupačnih cijena vrlo je brzo pronašao put do kupaca širom svijeta, pa tako i Terranova Hrvatska.

Terranova Hrvatska nudi Vam sav asortiman iz svjetskih Terranova trgovina. Terranova brand se specijalizirao za modnu odjeću za mlađu populaciju, pri čemu nisu važne godine nego mladenački duh. Terranova Hrvatska odjeća za mlade i sve koji se tako osjećaju osim po atraktivnom dizajnu prepoznatljiva je i po niskim cijenama. Iz Terranova Hrvatska trgovina možete izaći obučeni od glave do pete u najnoviju trendovsku odjeću, uključujući i modne detalje, za iznos za koji biste od nekog drugog razvikanog modnog branda dobili jedan odjevni predmet, i to iz prošlogodišnje kolekcije.

U Terranova dućanima pronaći ćete kombinacije za sva godišnja doba, za žene, muškarce i djecu. Majice, veste, košulje, hlače, suknje, haljine, pletivo, jakne, prsluci i još mnogo toga. Terranova Hrvatska će za male novce upotpuniti Vaš stil modnim detaljima; šalovima, maramama, kapama, remenima… Terranova Hrvatska asortiman uključuje casual i sportsku liniju, odjevne predmete za poslovni stil, dnevni urbani ulični stil, otkačene kombinacije za večernje izlaske ali i otmjene primjerke za najsvečanije prigode. Ukratko, Terranova Hrvatska se brine za vaš outfit od jutra do mraka, u radno vrijeme i sate opuštanja. Jedini problem koji u Terranova Hrvatska trgovinama možete imati je odluka što odabrati.

Terranova Hrvatska prodajna mjesta

U Hrvatskoj Terranova dućane možete pronaći u Zagrebu, Rijeci, Puli, Zadru, Varaždinu i Osijeku. U Zagrebu ćete Terranova Hrvatska trgovinu naći u Ilici na broju 9 te u prizemlju shopping centra Avenue Mall. U Osijeku se Terranova Hrvatska također nalazi u Avenue Mallu, u Zadru se smjestila u trgovački centar Supernova. U Rijeci ćete Terranova prodavaonicu naći na drugom katu Tower Centra, u Varaždinu u sklopu shopping centra Lumini. U Puli je Terranova Hrvatska trgovina na Trgu Portarata.

Akcije u Terranova Hrvatska trgovinama

Akcije u Terranova Hrvatska dućanima su poseban doživljaj. Brand koji je svoju popularnost izgradio na kvaliteti i pristupačnoj cijeni za vrijeme akcijskih prodaja oblači Vas zaista za sitniš. Akcije i sniženja čak do 70 posto omogućit će Vam primjerice sljedeću kombinaciju: jednobojna moderna vesta raspoloživa 6 različitih boja – 50 kn, ili vesta s prugastim uzorkom 24 (dvadeset četiri kune!) traperice 199 kn ili suknja 79 kn, remen 25 kn i supermoderni šal 29 kn. Ovo je samo jedan primjer extramoderne i superjeftine kombinacije koju smo složili iz ovosezonske ponude Terranova Hrvatska akcije. Svoju vlastitu pronađite u Terranova Hrvatska akcijskim katalozima, pratite Terranova Hrvatska akcije kataloge kako biste na vrijeme saznali za Terranova Hrvatska akcije i požurite po svoju kombinaciju.

Terranova Hrvatska katalog

Sve Terranova Hrvatska sezonske kataloge donositi ćemo Vam na našim stranicama. Na jednom mjestu moći ćete pronaći i sve raspoložive obavijesti o važećim akcijama u Terranova Hrvatska dućanima. Pratite akcije u Terranova Hrvatska dućanima i obucite se za sitniš.

Popis Terranova Hrvatska dućana

ZAGREB, Ilica 9
ZAGREB, Shopping CentrE Avenue Mall, prizvmlje Avenija Dubrovnik 16
OSIJEK, Shopping CentrE Avenue Mall, 1. Kat, Sv, Leopolda Bogdana Mandića 50A
RIJEKA, Tower Centar, 2. Kat, Janka Polić Kamova 81 A
ZADAR, Trgovački centar Supernova, 1. kat, Akcije Maslenica 1
PULA, Trg Portarata 6
VARAŽDIN, Trgovački centar Lumini, Donji Kneginec, Ulica Grada Lipika 15

Sve Terranova objave, akcije, kataloge i ostalo vezano za Terranova Hrvatska trgovine, moći ćete pronaći u rubrici: Terranova.