s.Oliver webshop akcija Dodatnih 20% popusta na već sniženo

s.Oliver webshop akcija Dodatnih 20% popusta na već sniženo

s.Oliver webshop akcija

s.Oliver webshop akcija vrijedi do 01.05.2022.

U s.Oliver webshop akciji iskoristite dodatnih 20 posto popusta na proizvode koji su već sniženi do 50 posto! Popust se ostvaruje uz kod EXTRA20. Nabavite ženske, muške ili dječje proizvode po super cijenama. s.Oliver webshop akcija vrijedi od 28. travnja do 1. svibnja 2022. godine.

S.Oliver webshop akcija donosi 20 posto popusta na sve proizvode koji su već sniženi. Izdvajamo: ženske isprane kapri traperice, ženski pulover sa šišmiš rukavima dostupan u dvije boje, ženska široka vesta s V-izrezom, muška jakna od finog pletiva s kapuljačom dostupna u više boja.

Muška polo-majica od pikea, muške kratke hlače s vezicom, ženska bluza od pamučne čipke, dječja majica kratkih rukava s printom s prednje strane, sweat haljina sa sjajnim printom za djevojčice još su neki od proizvoda koji su uz kod EXTRA20 dodatno sniženi u s.Oliver webshop akciji.

U s.Oliver webshop akciji iskoristite dodatni popust i na sljedeće proizvode: ženska bluza od viskoze sa zakovicama, ženska tunika s vrpcom za vezanje, muške hlače od mješavine lana, muška košulja kratkih rukava s minimalističkim printom, kratke hlače od žerseja za djevojčice, ležerni kroj.

Iskoristite s.Oliver webshop akciju i nabavite razne proizvode uz 20 posto dodatnog popusta u s.Oliver webshop akciji. Popust se ostvaruje uz kod EXTRA20. Pratite i druge webshop akcije odjeće na našim stranicama i kupujte povoljnije. s.Oliver webshop akcija vrijedi od 28. travnja do 1. svibnja 2022. godine.