Pull&Bear webshop akcija 15% popusta u aplikaciji

Pull&Bear webshop akcija 15% popusta u aplikaciji

Pull&Bear webshop akcija

Pull&Bear webshop akcija vrijedi do 01.05.2022.

U Pull&Bear webshop akciji iskoristite 15 posto popusta na cjelokupan asortiman za kupnju putem aplikacije. Nabavite žensku i mušku odjeću, obuću ili modne dodatke po super cijenama. Pull&Bear webshop akcija vrijedi od 28. travnja do 1. svibnja 2022. godine te vrijedi samo za kupnju u aplikaciji.

Pull&Bear webshop akcija donosi 15 posto popusta u aplikaciji na sve proizvode za žene od kojih izdvajamo: jakna od trapera spuštenih ramena dostupna u više boja, kratke traperice visokog struka, ležerne tenisice s ljepljivom trakom, ogrlica s kamenom i školjkama, traperice širokih nogavica i visokog struka.

Proizvodi za muškarce također su sniženi u Pull&Bear webshop akciji prilikom kupovine u aplikaciji: košulja s prugastim retro printom, majica kratkih rukava s printom sprijeda, ležerne tenisice s dijelovima dostupne u više boja, jednobojne natikače, košulja kratkih rukava s patchworkom i kašmirskim uzorkom.

Muška majica kratkih rukava s grafičkim printom Prize Apple, muške udobne traperice slim kroja, ženska heklana shopper torba, ženske retro visoke tenisice, ženska majica s printom Miami Vice još su neki od proizvoda koji su prilikom kupovine u aplikaciji sniženi u Pull&Bear webshop akciji.

Provjerite ponudu i nabavite razne proizvode z 15 posto popusta za kupovinu preko aplikacije u Pull&Bear webshop akciji. Ne propustite i druge webshop akcije odjeće i obuće na našim stranicama i kupujte povoljnije. Pull&Bear webshop akcija vrijedi od 28. travnja do 1. svibnja 2022. godine te vrijedi samo za kupnju u aplikaciji.