Planet obuća katalog akcija škola

Planet obuća katalog akcija škola

Planet obuća katalog

Planet obuća katalog akcija škola vrijedi do isteka zaliha

Novi Planet obuća katalog – odlične akcije obuće za školarce svih uzrasta – od najmanjih brojeva za prvašiće ili djecu vrtićke dobi pa sve do modernih tenisica za tinejdžere i sve po zaista pristupačnim cijenama. Pogledajte letak iznad teksta i upoznajte se s aktualnom Planet Obuća akcijom. Katalog vrijedi do isteka zaliha.

Planet obuća katalog odnosi: visoke tenisice na čičak, modernog dizajna u veselim bojama, za manju djecu, veličine od 22 do 34 za samo 179,00 do 189,00 kuna, jednobojne  žute ili narančaste tenisice koje će obojati tmurne jesenske dane, za 179,00 kuna, udobne tenisice niske, na čičak, s ružičastim ili s plavim detalima, za samo 189,00 kuna.

Tenisice za nešto starije školarce, veličine od 36 do 45, za samo 239,00 do 259,00 kuna ili drugi model za još povoljnijih 159,179,00 kuna, platnene tenisice za slobodno vrijeme ili za tjelesni odgoj, za samo 89,00 kuna ili model bez vezanja, na prugice ili jednobojni za odličnih 74,00 kune.

Pogledajte letak iznad teksta i provjerite sve Planet Obuća akcije za početak škole. Pratite  Planet Obuća kataloge    na našim stranicama i ne propuštajte Planet Obuća akcije, a sve ostale ponude potražite sličnog asortimana u našoj rubrici ObućaZa djecu ili Škola.
Planet Obuća katalog vrijedi od  do isteka zaliha.