Pevec Kutina

Pevec Kutina

Pevec Kutina

Pevec Kutina sve informacije o centru

Najvažnije podatke o prodajnom centru Pevec Kutina pročitajte u nastavku. Saznajte gdje se nalazi, kada je otvoren, koje aktikle i usluge Vam nudi, kontakt telefon i email. Ponudu Pevec Kutina centra, kao i akcije u centru, pronađite i u Pevec katalozima.

Pevec Kutina – gdje i kada posjetiti centar

Pevec Kutina prodajni centar nalazi se u moderno uređenim prostorima na adresi Sisačka bb, blizu glavne ceste, preko puta Opel auto salona Rajković. Izdvojeni objekt Pevec Kutina prodajnog centra sa prepoznatljivim žuto zelenim bojama, vrlo ćete lako uočiti. Osiguran je dovoljan broj parkirnih mjesta za kupce. Prodajni centar Pevec Kutina za Vas je otvoren svakim radnim danom od ponedjeljka do subote od 08,00 do 20,00, sati. Nedjeljom i praznicima je Pevec Kutina zatvoren. Kontakt telefon Pevec Kutina prodajnog centra je 044 492 100 a adresa elektronske pošte [email protected].

Ponuda Pevec Kutina prodajnog centra

U prodajnom centru Pevec Kutina možete na preko 8.400,00 m2 i čak 15 odjela pronaći širok izbor Pevec standardne ponude; opremite svoj dom na odjelima građevinskog materijala, drvenarije, boja i lakova, namještaja, keramike i sanitarija, boja i lakova te upotpunite opremanje na odjelima bijele i smeđe tehnike, malih kućanskih aparata i audio video i informatičke opreme. Zaokružite uređenje Vašeg doma na odjelu Domaćinstvo, uz kućni tekstil i raznorazne sitnice za kućanstvo. Na odjelu Vrt nabavite cvijeće i pribor za uređenje vrta te alate, kao i vrtnu mehanizaciju. Osim toga Pevec Kutina nudi Vam i opremu za Vaš automobil; birajte auto gume, auto kozmetiku, brisače, auto tepihe i slično. Na odjelu Sport Pevec Kutina Vam za Vaše sportske i rekreativne aktivnosti nudi sportske rekvizite i sprave za vježbanje kao i velik izbor bicikla. Pedeset i sedam djelatnika Pevec Kutina centra pruža Vam i razne servisne usluge kao što su usluge dostave te usluga šivanja zavjesa po mjeri. Napominjemo da za najtočniji podatak o raspoloživosti konkretnog artikla ili usluge kontaktirate prodajno osoblje Pevec Kutina centra na navedeni broj telefona.

Pevec katalozi donose Vam ponudu Pevec Kutina prodajnog centra

Potražite aktualnu ponudu Pevec Kutina prodajnog centra u nekom od Pevec kataloga. Prelistajte skupni Pevec katalog koji se odnosi na sve Pevec centre u Hrvatskoj. Također provjerite da li je za prodajno mjesto Pevec Kutina izdan poseban katalog. Posebni Pevec katalozi za neko prodajno mjesto, pa tako i za Pevec Kutina prodajno mjesto, izdaju se kada je u tom mjestu u tijeku neka posebna ponuda. Prije kupnje prelistajte svakako online Pevec katalog i saznajte najbolju ponudu Pevec Kutina prodajnog centra. Uštedite novac i vrijeme, informirajte se prije kupnje. Pratite redovito sva izdanja Pevec kataloga i pronađite istaknutu ponudu za Pevec Kutina prodajni centar.

Pevec Kutina akcije

Akcije u Pevec Kutina prodajnom centru redovito su oglašene u Pevec online katalozima. Također potražite skupne Pevec akcija kataloge za sva prodajna mjesta u Hrvatskoj ili posebni Pevec Kutina akcije katalog, ako je izdan. Za akcije i sniženja u centru Pevec Kutina, pregledajte aktualni popis Pevec katalozi na našim stranicama.

Prelistajte Pevec kataloge i potražite ponudu Pevec Kutina centra, posjetite Kutina na adresi. Pevec Kutina za Vas je otvoren svaki dan od ponedjeljka do subote.

Pevec Kutina ključni detalji centra

Adresa: Sisačka bb 44320 Kutina,
Telefon: 044 492 100
Email: [email protected]

Radno vrijeme Pevec Kutina centra kao i ostalih Pevec centara pogledajte skupno na ovom mjestu: Pevec radno vrijeme Kutina.

Tvrtka Pevec često ima posebne akcijske ponude koje vrijede i za Pevec Kutina centar, prije posjete samim Pevec trgovinama, pogledajte posljednje akcije na ovom mjestu: Pevec akcije, a zadnja izdanja kataloga za Pevec centre pa tako i za Pevec Kutina centar na ovom mjestu: Pevec katalog Kutina.

Da li ste imali priliku posjetiti Pevec Kutina trgovinu? Recite nam vaše mišljenje o ponudi proizvoda i uslužnosti osoblja! Zanima nas kakav je dojam Pevec Kutina centar ostavio na vas.