Pevec katalog

Pevec katalog prosinac

Pevec katalog vrijedi od 06.12. do 06.01.2013 godine

Novi Pevec katalog s odličnom ponudom popularnih proizvoda za dom na čak 32 stranice. Za svakog po nešto! Svakako prelistajte! Pevec katalog vrijedi u svim Pevec centrima diljem Hrvatske.

Pevec katalog prosinac povodom Božića 2012 godine, donosi brojna sniženja i iznenađenja za svoje klijente. Tako je Pevec u prvom redu stavio akciju sniženja na proizvode iz rubrike tehnika, točnije na televizore i prijenosna računala. Upravo iz tog razloga, Pevec je naš super katalog tjedna! 🙂

Dok se plazma televizor u Pevecu može kupiti po cijeni već od 2.999 kuna, prijenosno računalo košta samo 2.299 kuna. Tu je naravno i jeftinija varijanta LCD ekrana televizora za samo 1.899 kuna u Pevec katalogu.

Pevec katalog snizio je i druge gadgete te informatičke uređaje. Tako se PS3 može kupiti za samo 2.599 kuna, a tu su i Joystici po akcijskim cijenama od samo 49 kuna!

Na sniženju su i stolna računala, a posebna akcija od 50 posto sniženja dolazi na amaterske digitalne fotoaparate. Tako svoj digitalac s kojim ćete zabilježiti tople obiteljske trenutke tijekom blagdana možete kupiti za samo 499 kuna! Naravno, u bogatoj ponudi Peveca našli su se i artikli na akcijskim cijenama za uređenje kompletnog interijera i eksterijera. Kako bi ste na najbolji i najpovoljniji način uredili svoj dom povodom nadolazećih blagdana, prelistajte Pevecov katalog i izaberite najpovoljnije artikle iz ponude našeg kataloga tjedna!

Što je još odlični Pevec katalog spremio za Božić 2012 pogledajte u bogatom katalogu koji se nalazi iznad članka, a ako vas zanimaju i ostale akcije pogledajte u rubrici “Tehnika“.