Pepco katalog Šarene trenirke

Pepco katalog Šarene trenirke

Pepco katalog Šarene trenirke

Pepco katalog Šarene trenirke vrijedi od 08.02. do 28.02.2024.

Novi Pepco katalog donosi: Gornji ili donji dio trenirke, s visokim udjelom pamuka, veličina S-XXL za samo 6 eura, gornji ili donji dio trenirke, s visokim udjelom pamuka, za djevojčice, na izbor gornji dio trenirke s okruglim izrezom ili donji dio trenirke poper bag kroja s džepovmia, veličina 134-170cm za samo 5 eura, i ostale Pepco akcije. Ponude vrijede u periodu od 08.veljače do 28.veljače 2024.godine. Prelistajte cijeli katalog i saznajte sve.

U novom Pepco katalogu potražite: Gornji ili donji dio trenirke, s visokim udjelom pamuka, veličina S-XXL za samo 6 eura, gornji ili donji dio trenirke, s visokim udjelom pamuka, za žene, na izbor gornji dio s okruglim izrezom ili donji di trenirke s džepovima, veličina S-XXL za samo 6 eura, gornji ili donji dio trenirke s visokim udjelom pamuka, za dječake za samo 4 eura.

Gornji ili donji dio trenirke, s visokim udjelom pamuka, za djevojčice, na izbor gornji dio trenirke s okruglim izrezom ili donji dio trenirke poper bag kroja s džepovmia, veličina 134-170cm za samo 5 eura, gornji ili donji dio trenirke s visokim udjelom pamuka, za dječake, na uzbor gornji dio trenirke s okruglim izrezom ili donji dio s vezicom za samo 5 eura, također se nalaze u novom Pepco katalogu.

Novi Pepco katalog izdvaja i: Gornji ili donji dio trenirke, za djevojčice za samo 4 eura, kutija zapremnine 900ml za samo 1.50 eura, mirisna svijeća u staklenoj posudi za samo 1.50 eura, majica za djevojčice, od 100% pamuka, razni uzorci za samo 2 eura, kutija zapremnine 1,5l, po hit cijeni za samo 2 eura, komplet 4 staklenke, zapremnine 190ml za samo 2 eura, i razne druge Pepco akcije odjeće.

S odjela proizvoda po akcijskim cijenama, novi Pepco katalgo također preporuča i: Majica na bretele, od 100% pamuka za samo 2.50 eura, ženska majica od 100% pamuka za samo 2.50 eura, komplet 2 komada gaćica za žene, za sao 2.50 eura, majica za dječake, od 100% pamuka za samo 2.50 eura.

Prelistajte cijeli katalog, upoznajte se s ponudom i kupujte povoljno u Pepcu. Pratite našu rubriku Pepco katalog, i pratite i ostale Pepco akcije. Za još više dobrih ponuda provjerite i druge aktualne kataloge u našoj rubrici Odjeća.

Novi Pepco katalog vrijedi  od 08.veljače do 28.veljače 2024.godine.