Muller katalog Luxus

Muller katalog Luxus

Muller katalog Luxus Ljeto 2018

Muller katalog Luxus vrojedi do isteka zaliha.

Muller časopis Luxus donosi: Trend- Ljetnih TOP 6 najpopularnijih trendova; Make up: Ženstveni folklor Zimmermannov look na modnoj pisti uključujući intervju sa stručnjakom Diegom; Izađite ususret suncu… Savršena njega za sunčanje i nakon sunčanja; Njega: Luksuzno slojevito Maske za lice 20 Poljubac sunca Urbana ljetna njega; Mirisi: U punom cvatu Ljetne slatke mirisne kreacije; Za muškarce: Muževni mirisi za njega i hidratantna njega za muškarce.

Iz Muller časopisa Luxus izdvajamo Mullerov izbor za top 6 ljetnih trendova: Brončana boginja Estée Laude brončana Mullerov izbor za top 6 proizvoda ovoga ljeta: božica Ova mješavina tropskog voća, vanilije i kokosovog mlijeka miriše na suncem okupano cvijeće; Dior Huile En Brume Protectrice sa 3zaštitnim faktorom 15 za svilenkast sjaj na licu i tijelu dočarava ulje za sunčanje; i neodoljivi Jean Paul Gaultier Le Male Eau Fraîche.

Paleta Guerlain Météorites Heart Shape Strobing – tri nijanse ružičastih, ružinih i sjajnih bisernih tonova za prirodan sjak koja će vašu kožu učiniti blistavom te naglasiti određene dijelove lica i dekoltea, Smashbox Photo Finish s wow efektom: Bez silikona, bez alkohola, bez ulja i nevjerojatna koža bez Photoshopa također su u izboru top 6 proizvoda za ovo ljeto.

Na stranicama Muller Luxus časopisa za srpanj pročitajte intervju s vizažistom zvijezda, Diegom, make up umjetnikom za Make up Factory, koji Vam savjetuje najbolje proizvode za ljeto i način na koji ćete svoj make up sačuvati usprkos visokim temperaturama i morskim radostima. Svakako provjerite i Muller ponudu sredstava za zaštitu od sunca…

Pratite Muller kataloge i štedite na Muller akciji  u kolovozu, a za još više izbora provjerite i druge kataloge iz naše rubrike Kozmetika. Provjerite i druge objave u našoj rubrici Muller katalog  i uvijek kupujte povoljno.

Novi Muller katalog Luxux vrijedi  za ljeto 2018.