Momax katalog Otvorenje Zagreb

Momax katalog Otvorenje Zagreb

Momax katalog Otvorenje Zagreb

Momax katalog Otvorenje Zagreb vrijedi od 13.06. do 21.06.2018.

Momax katalog – novo mjesto za shopping i novi katalog za sve Vas koji uživate u uređenju interijera, Vas koji planirate preinake u svom domu ili ste jednostavno uvijek raspoloženi za još neku dekorativnu i korisnu sitnicu na svojim policama. Uskoro se u Zagrebu otvara Momax, nova trgovina asortimana za uređenje interijera u Hrvatskoj, a najbolje od svoje bogate ponude predstavlja Vam u novom Momax katalogu. Prelistajte katalog i upoznajte se s ponudom, koja vrijedi od otvaranja, 13. lipnja do 21. lipnja 2018. godine.

U Zagreb stiže nešto novo – austrijski brend namještaja i opreme za interijer  Momax koji   nudi odličan i bogat asortiman za uređenje doma po povoljnim cijenama, sve pod sloganom „i svijet je odmah ljepši!“. Momaxova ponuda temleji se na kreativnom dizajnu koji prati svjetske trendove te imperativu kvalitete i praktičnosti.  Zavirite na stranice posebnog izdanja Momax kataloga za novi zagrebački prodajni centar i upoznaje se s ponudom.

Momax nudi inovativna i raznolika rješenja za uređenje prostora među kojima će svatko pronaći nešto za sebe, bez obzira na veličinu stambenog prostora i stil uređenja. Povoljne cijene svakako su dodatni plus i razlog za posjetu novom Momaxu u Zagrebu, a povodom otvorenja Momax kupce časti  i dodatnim prigodnim popustima. Prije odlaska u shopping svakako pogledaje i novi Momax katalog kako bi stekli dojam o onome što u novoj trgovini možete očekivati.

Mömax asortiman uključuje artikle za uređenje interijera i eksterijera; namještaj i raznu opremu za opremanje dnevnih i spavaćih soba, kuhinja, kupaonica, blagovaonica, ureda, predsoblja, soba za bebe, djecu i mlade, ali i za za uređenje vrta,  dekorativne predmete rasvjetu, kućni tekstil…   Zavirite na stranice posebnog izdanja Momax kataloga za novi zagrebački prodajni centar i upoznaje se s ponudom.  Ponuda iz kataloga vrijedi za novo Momax Zagreb prodajno mjesto od 13. lipnja do 21. lipnja 2018. godine.

Od sada na našim stranicamama možete pronaći sve novosti vezano uz Momax i sve aktualne Momax kataloge; pratite nas i ne ropuštajte Momax akcije, a za još više ponuda sličnog asortimana zavirite u naše rubrike NamještajInterijer ili Kućanstvo i odaberite još neki od brojnih aktualnih kataloga.