Metro katalog Vino

Metro katalog Vino

Metro katalog Vino

Metro katalog Vino vrijedi od 19.10. do 15.11.2017.

Posebno izdanje Metro kataloga – Vino predstavlja Vam više od 600 etiketa vina u Metro centrima. Prelistajte katalog i upoznajte se s ponudom koja u Metro trgovinama vrijedi u razdoblju od 19. listopada do 15. studenog 2017. godine.

Kao i svake  godine, Metro u svom Vinskom Metro katalogu za Vas izdvaja najbolja vina iz  svoje Vinske karte, uz mnoštvo noviteta  na vinskoj sceni kao i linije vina koje  su razvijene ekskluzivno za Metro u suradnji sa najpoznatijim hrvatskim vinarijama i etikete etabliranih vinarija iz zemalja poznatih po proizvodnji vina
poput Italije, Španjolske i Francuske.

Izdvajamo neke od najatraktivnijh ponuda vina u novom Metro katalog izdanju: Vino Belje Graševina vinogorje Baranja – vrhunsko suho vino, najbolje prija na 10-12°C, uz jela od tjestenine, bijelo meso, peradi, bijelu ribu te suhomesnate delicije, za 31,59, vino Belje Merlot vinogorje Baranja vrhunsko suho vino, najbolje prija na , 19-20°C, uz crveno meso i divljač za 49,99, vino Kutjevo Graševina vinogorje Kutjevo, vrhunsko suho vino, najbolje prija na , 8-10°C, uz predjela, jela od bijelog mesa, bijele ribe i svježe sireve.

Iuris Cabernet Sauvignon Saltwater, vinogorje Erdut – kvalitetno suho vino najbolje na 18-20°c, uz jela sa žara,
sireve za 37,99,   iločki podrumi traminac, vinogorje Ilok, vrhunsko suho vino najbolje na 10-12°c, koje se preporuča uz lagana bijela mesa i ribu za 43,59, Erdutski vinogradi Traminac – kvalitetno suho vino, najbolje na 11-12°c
uz predjela i glavna jela a posebno uz deserte za 15,59 kuna – još su neke od ponuda iz novog Metro kataloga vina.

Prelistajte katalog i provjerite kompletan izbor kvalitetnih vina te preporuke za konzumiranje u Metro centrima.  Pratite našu rubriku Metro katalog   i dalje i ne propuštajte Metro akcije. Pratite i druge kataloge iz naše rubrike prehrana i birajte za sebe samo najbolje i najpovoljnije.

Metro katalog prehrane vrijedi u razdoblju od 19. listopada do 15. studenog 2017. godine.