Metro katalog

Metro katalog

Metro katalog neprehrana

Metro katalog vrijedi do 29.08.2012. godine

Metro katalog neprehrane uključuje proizvode tehnike, za djecu, za kućanstvo i domaćinstvo, odjeću i ostale proizvode po akcijskim cijenama uz “top-hit” proizvode po još povoljnijim cijenama.

U ovom Metro katalogu na 32 stranice pogedajte sljedeće:

2. stranica sadrži akcijske proizvode za klince, od stranice 4. do stranice 7. pogledajte proizvode za domaćinstvo, od 8. do 11. stranice ponuda proizvoda za dom, kao prekrivači, posteljine, madraci i sl., dalje na stranicama 12. i 13. odjeća za žene i muškarce, stranica 14. kratka ponuda putnih torba, stranice 15. do 19. proizvodi bijele tehnike i kućanski aparati, od stranice 20. do 26. ponuda tehnike i tehničkih proizvoda, kao televizije, laptopi, razni potrošni materijal i tehnički pribor, printeri i sl., od 27. stranice proizvodi za automobile i za njegu automobila kao razna motorna ulja, razna zaštitna oprema i sl. od 30. stranice do kraja proizvodi za dom, kupaonice i čišćenje.

Široka ponuda neprehrane iz Metro kataloga uz povoljne “top-hit” cijene proizvoda koje više-manje svi često trebamo, najbolje zavirite sami u ovaj Metro katalog i pogledajte što pronaći u Metro centrima diljem Hrvatske do kraja kolovoza 2012. godine.

Metro radno vrijeme

Planirate li posjetiti Metro prodajne centre u Hrvatskoj, pogledajte u nastavku koje je radno vrijeme vama najbližeg centra: Metro radno vrijeme

Zanimaju li vas ostali Metro katalozi, možete ih pronaći sve na ovom linku: Metro katalog

Uživajte u odličnoj Metro katalog ponudi!