Mercator katalog

Mercator katalog

Mercator katalog

Mercator katalog Pika vrijedi od 01.07. do 31.07.2013 godine

Mercator katalog Pika – pregled pogodnosti za korisnike Mercator Pika kartice kluba vijernosti – Pogledajte Mercator katalog Pika, saznajte koje Vas sve pogodnosti očekuju za prikupljene bodove, odaberite najinteresantnije proizvode i štedite jednostavno. Mercator katalog Vas podsjeća da aktualno bonitetno razdoblje traje do 31. srpnja, pogledajte na vrijeme ponudu i iskoristite svoje bodove za vijernost.

 

Iz ponude Mercctor katalog Pika izdvajamo bogatu ponudu dječjih igračaka i opreme za uživanje na plaži: bazeni, madraci, lopte, kantice, lopate i ostali pribor za igru u pijesku, narukvice i koluti za plivanje,  setovi za ronjenje, peraje, pištolji na vodu i razni oblici igračaka za napuhavanje – Vaši će klinci biti oduševljeni, a Vi ćete uz Mercator katalog Pika uštedjeti novac. Potražite i super ponudu povoljnih Double Care pelena, Bebivita i Hipp sokića.

 

Colgate četkice i Kalodont paste za zube, Nivea Visage kozmetika i higijenski ulošci Libresse također su u ponudi novog Mercator katalog Pika izdanja. Sve najbolje  brandove uz popuste nudi Vam novi Mercator katalog Pika za srpanj: Palmolive sapuni i gelovi za tuširanje, Fa pjene za kupanje, Proglide Gillette brijač s baterijom, Braun šišač, Syoss njega za kosu i Di program za sunčanje, sve to i još mnogo više nalazi se u ponudi novog Mercator katalog Pika izdanja.

 

Hranite se zdravo po povoljnim cijenama uz Mercator katalog Pika – Musli Granola s čokoladom, voćem ili lješnjakom, Musli Crunchy s lješnjacima, Corn flakes, pahuljice od riže, jabučni ocat, Dorina čokolada bez šećera, PEZ šumeće tablete  s C-vitaminom, multivitamin, kalcij ili magnezij – sve to pronaći ćete na stranicama novog Mercator katalog Pika izdanja.

 

Dopustite si i malo drugačijeg asortimana  prehrane, uz Mercator katalog Pika uživajte u drniškom pršutu, istarskoj panceti, kulenu i Srijemskoj kobasici, dalmatinskoj budžoli, mortadeli, Wienna salami, parizeru, šunki i delikatesnim sirevima.

 

Ledo smrznuti program povrća, njoki i ukusnih sladoleda također je na ponudi novog Mercator katalog izdanja, kao i Dukat i Vindija jogurti i sirevi, Cekin, Perutnina Ptuj i Vindon puretina i piletina, Podravka umaci, Dona džemovi, Kotany začini – popis je zaista dugačak. Prelistajte novi Mercator katalog Pika i pronađite sve detalje ponude, koja uključuje i neprehrambeni asortiman posuđa, pribora i higijenskih potrepština.

 

Pratite našu rubriku Mercator katalog i saznajte na vrijeme za sve Mercator akcije, uštedite najviše, redovito provjeravajte sve objave u rubrici Prehrana.

 

Štedite jednostavno uz Piku – prelistajte Mercator katalog Pika i do 31. 7. iskoristite svoje bodove.