Mercator katalog Čakovec

Mercator katalog Čakovec

Mercator katalog Čakovec

Mercator katalog Čakovec vrijedi 12.10.2013 godine

Mercator katalog – Mercator centar Čakovec – Specijalna ponuda Late Night Shopping Čakovec – uz obilježavanje šestog rođendana Mercator centra u Rijeci: dvostruki Pika bodovi i popusti u svim trgovinama Mercator centra Čakovec,  sve do 23:00 sata i koncert Bojana Jambrošića. Prelistajte Mercator katalog posebno izdanje za  Mercator centar u Čakovcu, kupujte povoljno i zabavite se na rođendanskoj proslavi.

Mercator slavi šesti rođendan svog prodajnog centra u Rijeci i tom prigodom priprema za svoje vjerne kupce pregršt iznenađenja i atraktivnih pogodnosti u čak pet Mercator centara među kojima je i Mercator centar Čakovec. Kupujte uz popuste sve do 23:00 sata u subotu, 12. listopada 2013. godine u Mercator centru Čakovec. Ponuda ovog kataloga odnosi se na rođendansku proslavu  12. listopada 2013. godine samo za Mercator centar Čakovec. Ponude za ostale centre u kojima Mercator obilježava svoj riječki rođendan također možete pronaći na našim stranicama.

Iskoristite super rođendanske popuste i na  Late Nihgt Shopping akciji kupujte 15 posto jeftinije  asortiman Različak cvjećarnice, 20 posto dio asortimana  Bambi prodavaonice, 30 posto popusta ostvarite u Vanja trgovini, 10 posto u biljnoj ljekarni Herba Pharma, 20 posto u Planet Obuća prodavaonici  i čak 50 posto u Robbe di Kappa.

Mercator katalog nudi Vam uštedu od 10 posto  na kupovinu iznad 300 kuna u Intersport prodavaonici, kao i 10′ posto u M Tehnici također za kupovinu iznad 300,00 kuna, 20 posto popusta na novu žensku kolekciju u Mani, pogodnosti u Iris parfumeeriji i 20 posto u Međimurjepletu na sve artikle koji nisu na sniženju.

 

Pogledajte cijeli Mercator katalog Late Night Shopping Čakovec i iskoristite rođendanske popuste, a pratite i ostale objave u našoj rubrici Mercator katalog u kojoj za Vas redovito objavljujemo sve najnovije kataloge ovog prodajnog lanca. Ponuda ovog posebnog Mercator katalog izdanja vrijedi 12. listopada 2013. godine.