Lisca webshop akcija Besplatna dostava do 31.05.

Lisca webshop akcija Besplatna dostava do 31.05.

Lisca webshop akcija

Lisca webshop akcija vrijedi do 31.05.2022.

Lisca webshop akcija donosi besplatnu dostavu na kućnu adresu za sve narudžbe bez obzira na iznos! Nabavite donje rublje, kupaće kostime, proizvode iz spavaćeg asortimana, čarape ili odjeću vrhunske kvalitete po super cijenama. Lisca webshop akcija vrijedi do 31. svibnja 2022. godine.

U Lisca webshop akciji iskoristite besplatnu dostavu za sve narudžbe. Iz asortimana izdvajamo: high-leg kupaće gaćice Java, niži kroj, viši nožni izrez za dulji izgled nogu, ljetna haljina Manila s vezivanjem u struku, okrugli vratni izrez, kupaći grudnjak s pjenastim košaricama Kenya.

Brazil gaćice s visokim nožnim izrezom Grace, detalj veza sprijeda, niski grudnjak s podstavljenim push up košaricama i žicom Jasmine, za puniji dekolte još su neki su od proizvoda iz ponude a Lisca webshop akcija donosi besplatnu dostavu za sve narudžbe bez obzira na iznos.

Lisca webshop akcija donosi besplatnu dostavu i za narudžbu sljedećih proizvoda: majica s kratkim rukavima Retromania dostupna u dvije boje, duga ljetna suknja Hawaii, širok elastičan pojas za udobno nošenje, elegantna ljetna haljina Saint Tropez koja lagano pada, dostupna u dvije boje.

Provjerite ponudu i nabavite proizvode vrhunske kvalitete uz besplatnu dostavu za sve narudžbe bez obzira na iznos. Ne propustite i druge webshop akcije odjeće na našim stranicama i kupujte povoljnije iz udobnosti svog doma. Lisca webshop akcija vrijedi do 31. svibnja 2022. godine.