Lisca webshop akcija Besplatna dostava do 08.03.

Lisca webshop akcija Besplatna dostava do 08.03.

Lisca webshop akcija

Lisca webshop akcija vrijedi do 08.03.2022.

Lisca webshop akcija povodom Dana žena donosi besplatnu dostavu na sve narudžbe bez obzira na iznos! Nabavite donje rublje, kupaće kostime, proizvode iz spavaćeg asortimana, čarape ili odjeću po super cijenama bez troškova dostave. Lisca webshop akcija vrijedi od 4. do 8. ožujka 2022.

U Lisca webshop akciji iskoristite besplatnu dostavu za sve narudžbe. Iz ponude izdvajamo: kupaće gaćice s bočnim vezivanjem Panama, tunika Panama sa 3/4 rukavima, komotan kroj s dubokim V-izrezom, majica s kratkim rukavima Saint Tropez, moderne čiste linije, lagan, padajući materijal.

High Leg brazilke Joanne, kroj s podignutim nožnim izrezom, povišen na bok, vizualno produži noge dostupne u dvije boje, lagani ogrtač Grace, proziran s detaljem romantičnog veza na završecima rukava još su neki su od proizvoda iz asortimana a Lisca webshop akcija donosi besplatnu dostavu za sve narudžbe bez obzira na iznos.

Lisca webshop akcija povodom Dana žena donosi besplatnu dostavu i za narudžbu sljedećih proizvoda: balkonet grudnjak Grace s pjenasto oblikovanim košaricama i žicom, ženska pidžama Juliette, majica s kratkim rukavima s okruglim vratnim izrezom i razigranim detaljem paspula i duge hlače, dostupna u dvije boje.

Provjerite ponudu i nabavite proizvode vrhunske kvalitete uz besplatnu dostavu u Lisca webshop akciji. Ne propustite i druge webshop akcije odjeće na našim stranicama i kupujte povoljnije iz udobnosti svog doma. Lisca webshop akcija vrijedi od 4. do 8. ožujka 2022. godine.