Lisca webshop akcija Besplatna dostava do 03.04.

Lisca webshop akcija Besplatna dostava do 03.04.

Lisca webshop akcija

Lisca webshop akcija vrijedi do 03.04.2022.

U Lisca webshop akciji iskoristite super pogodnost: besplatna dostava na sve narudžbe bez obzira na iznos! Nabavite donje rublje, kupaće kostime, proizvode iz spavaćeg asortimana, čarape ili odjeću po super cijenama. Lisca webshop akcija vrijedi od 29. ožujka do 3. travnja 2022.

Lisca webshop akcija donosi besplatnu dostavu za sve narudžbe. Iz asortimana izdvajamo: kupaći grudnjak sa žicom Tenerife, ljetna haljina Manila s vezivanjem u struku, okrugli vratni izrez, kupaći grudnjak s pjenastim košaricama Hawaii, kraća ljetna haljinica s naramenicama Tenerife.

Ženstvene gaćice klasičnog kroja Joanne, zavodljivo prozirno čipkasto pletivo, lagani i smjeli ogrtač Grace, cijeli proziran s detaljem romantičnog veza na završecima rukava još su neki su od proizvoda iz ponude a u Lisca webshop akciji iskoristite besplatnu dostavu za sve narudžbe bez obzira na iznos.

U Lisca webshop akciji dostava je besplatna i prilikom narudžbe sljedećih proizvoda: bralette grudnjak Retromania, lagana pidžama s dugim rukavima i dugim hlačama Endless, višenamjenski top Jasmine, nosiv kao potkošulja ili gornja odjeća, majica s kratkim rukavima Saint Tropez.

Iskoristite Lisca webshop akciju i nabavite proizvode vrhunske kvalitete uz besplatnu dostavu na kućnu adresu za sve narudžbe. Pratite i druge webshop akcije odjeće na našim stranicama i kupujte povoljnije iz udobnosti svog doma. Lisca webshop akcijia vrijedi od 29. ožujka do 3. travnja 2022. godine.