Lisca katalog kupaći kostimi

Lisca katalog kupaći kostimi

Lisca katalog kupaći kostimi 2015

Lisca katalog kupaći kostimi 2015 vrijedi do prodaje zaliha.

Novi Lisca katalog – Lisca kupaći kostimi za sezonu 2015, nova kolekcija donjeg rublja, pareo program i ostali ljetni Lisca asortiman, uz brojne zanimljive članke iz svijeta ženske mode; prelistajte katalog i upoznajte se s novom Lisca kolekcijom. Katalog vrijedi sve do isteka zaliha.

Lisca katalog Vam predstavlja Lisca kupaće kostime za ovo ljeto koji odišu elegancijom, ekplozijom boja i opuštenošću. Krojevi u skladu s najnovijim modnim trendovima, nabori, draperija, cvjetni i animalni uzorci te vječni mornarski motivi oduševit će žene različitih stilova i tjelesnih građa.

U novim linijama Selectiion, Bali, Abu Dhabi i Cyprus svaka će žena pronaći nešto za sebe. Lisca katalog donosi i prijedloge i savjete koji kroj i boju kostima odabrati da najbolje istaknete svoje ženske atribute, naglasite ono najbolje i vješto skrijete ono s čim niste zadovoljni.

Nova Lisca kolekcija donjeg rublja neće ostaviti ravnodušnom niti jednu ženu. Izvrstan spoj ženstvenosti, elegancije i zavodljivosti te udobnosti krojeva i materijala odlika je samo najboljih dizajnera donjeg rublja u koje Lisca zasigurno spada. Prelistajte novi Lisca katalog i uživajte u novoj kolekciji.

Zavirite u novi Lisca katalog i na čak 60 stranica odaberite nešto za sebe. Pratite   Lisca kataloge  na našim stranicama i dalje i budite u tijeku sa svim novostima. Provjerite i ostale kataloge iz naše rubrike Ljeto 2015 i birajte za sebe samo najbolje i najpovoljnije.

Novi ljetni  Lisca katalog vrijedi sve do isteka zaliha.