Katalozi.net
Izbornik
katalozi dnevne vikend Traži

Lisca katalog Kupaći kostimi 2015

Lisca katalog Kupaći kostimi 2015 vrijedi do isteka zaliha.
Lisca katalog kupaći kostimi

Lisca katalog kupaći kostimi

Lisca katalog kupaći kostimi 2015

Lisca katalog kupaći kostimi 2015 vrijedi do prodaje zaliha.

Novi Lisca katalog – Lisca kupaći kostimi za sezonu 2015, nova kolekcija donjeg rublja, pareo program i ostali ljetni Lisca asortiman, uz brojne zanimljive članke iz svijeta ženske mode; prelistajte katalog i upoznajte se s novom Lisca kolekcijom. Katalog vrijedi sve do isteka zaliha.

Lisca katalog Vam predstavlja Lisca kupaće kostime za ovo ljeto koji odišu elegancijom, ekplozijom boja i opuštenošću. Krojevi u skladu s najnovijim modnim trendovima, nabori, draperija, cvjetni i animalni uzorci te vječni mornarski motivi oduševit će žene različitih stilova i tjelesnih građa.

U novim linijama Selectiion, Bali, Abu Dhabi i Cyprus svaka će žena pronaći nešto za sebe. Lisca katalog donosi i prijedloge i savjete koji kroj i boju kostima odabrati da najbolje istaknete svoje ženske atribute, naglasite ono najbolje i vješto skrijete ono s čim niste zadovoljni.

Nova Lisca kolekcija donjeg rublja neće ostaviti ravnodušnom niti jednu ženu. Izvrstan spoj ženstvenosti, elegancije i zavodljivosti te udobnosti krojeva i materijala odlika je samo najboljih dizajnera donjeg rublja u koje Lisca zasigurno spada. Prelistajte novi Lisca katalog i uživajte u novoj kolekciji.

Zavirite u novi Lisca katalog i na čak 60 stranica odaberite nešto za sebe. Pratite   Lisca kataloge  na našim stranicama i dalje i budite u tijeku sa svim novostima. Provjerite i ostale kataloge iz naše rubrike Ljeto 2015 i birajte za sebe samo najbolje i najpovoljnije.

Novi ljetni  Lisca katalog vrijedi sve do isteka zaliha.

Lisca katalog Proljeće ljeto 2019
Lisca katalog vrijedi do isteka zaliha.
Lisca katalog jesen zima 2018
Lisca katalog vrijedi do isteka zaliha.
Lisca katalog Proljeće ljeto 2018
Lisca katalog vrijedi do isteka zaliha.
Lisca katalog Kupaći kostimi 2018
Lisca katalog vrijedi do isteka zaliha.