Lidl katalog neprehrana

Lidl katalog neprehrana

Lidl katalog neprehrana

Lidl katalog neprehrana vrijedi od 08.01.2024. do prodaje zaliha.

Novi Lidl katalog donosi: Esmara ženska sportska jakna veličina XS-L za samo 14.99 eura, Livarno Home prostirka za kupaonicu za samo 3.99 eura, Livarno Home viseći organizator za samo 3.99 eura, i ostale Lidl akcije. Ponude vrijede u periodu od 08.siječnja 2024.godine do prodaje zaliha. Prelistajte cijeli katalog i saznajte sve.

U novom Lidl katalogu potražite: Esmara ženska sportska jakna veličina XS-L za samo 14.99 eura, Esmara ženska sportska majica s visokim udjelom pamuka, veličina XS-L za samo 7.99 eura, Esmara majica od rastezljivog jersey materijala, veličina S-L za samo 4.99 eura, Esmara ženske gaćice bez ometajućih bočnih šavova,veličina S-XL, set za samo 4.99 eura.

Livarno Home prostirka za kupaonicu za samo 3.99 eura, Livarno Home ormar za postavljanje iznad perilice, s dvije police podesive po visini, priklada za standardne perilice rublja, za samo 55 eura, Livarno Home organizatori za pohranjivanje ispod kreveta, s patentnim zatvaračem, dimenzija 2xcca.100x15x50cm za samo 3.99 eura, također se nalaze u novom Lidl katalogu.

Novi Lidl katalog izdvaja i: Livarno Home viseći organizator za samo 3.99 eura, Livarno Home prošiveni poplun s voluminoznim mekanim punjenjem od poliesterskog vlakna za trajni volumen, dimenzija cca. 140x200cm za samo 9.99 eura, Livarno Home viseći organizator za samo 3.99 eura, Livarno Hoe zaštitne navlake za odjeću, s prozirnim prozorčićem i patentnim zatvaračem za samo 3.99 eura, i razne druge Lidl akcije.

S odjela proizvoda po akcijskim cijenama novi Lidl katalog preporuča: Crelando čićak traka ili priljepak, set za 1.49 eura, Crelando škare s oštricom od nehrđajućeg čelika, set koji uključuje krojačke škare, škare za domaćinstvo i škare za modeliranje za samo 1.99 eura, Livarno Home valjci za čišćenje, uključujući dva rezervna dijela, s 36 listova po valjku, set za samo 1.99 eura.

Prelistajte novi Lidl katalog i upoznajte se s ponudama sa sniženja neprehrane u Lidl trgovinama. Pratite našu rubriku Lidl katalog i dalje; ovoga tjedna ne propustite novi redovni Lidl katalog prehrane te Lidl katalog tržnica, a za još više dobrih ponuda sličnog asortimana provjerite i ostale kataloge iz rubrika Interijer, GradnjaOdjeća. Ponude vrijede u vremenskom razdoblju od 04.siječnja 2024.godine do prodaje zaliha.