Lidl katalog neprehrana

Lidl katalog neprehrana

Lidl katalog neprehrana</2>

Lidl katalog neprehrana vrijedi od 02.10.2023. do prodaje zaliha.

Novi Lidl katalog donosi: Esmara pidžama veličina S-L, set za 9.99 eura, Livergy pidžama veličina M-XXL, set za samo 9.99 eura, Philips LED svjetiljka s 3 postavke rasvjete za 19.99 eura, i ostale Lidl akcije. Ponude vrijede u periodu od 02.listopada do prodaje zaliha. Prelistajte cijeli katalog i saznajte sve.

U novom Lidl katalogu potražite: Esmara pidžama veličina S-L, set za 9.99 eura, Livarno Home jastučnice s visokim udjelom pamuka, te s prikrivenim kopčanjem, dimenzija 2xcca. 40x60cm, set za samo 3.49 eura, Livarno Home plahta s gumicom na obrubu za savršeno pristajanje, prikladna za madrace do visine 30cm za samo 5.99 eura.

Livergy pidžama veličina M-XXL, set za samo 9.99 eura, Esmara ženske čarape, tople i nježno mekane, sa silikonskim kvržicama na stopalu, veličina 35-42, na popustu od 20 post, set od 2 komada za samo 2.79 eura, Esmara papuče, vrlo mekane, tople i udobne, s podstavljenom tabanicom, veličina 36-41 za samo 4.99 eura, također se nalaze u novom Lidl katalogu.

Novi Lidl katalog izdvaja i: Philips LED svjetiljka s 3 postavke rasvjete za 19.99 eura, Livarno Home LED svjetiljka s mogučnošću prigušivanja, te s podesivim tonom bijele boje, uz 4 načina osvijetljenja, s daljinskim upravljačem, te uz timer za automatsko isključivanje, dostupan u raznim bojama za samo 26.99 eura, i razne druge Lidl akcije.

S odjela proizvoda po akcijskim cijenama novi Lidl katalog preporuča: Livarno Home jastuk s ispunom proizvedenom od 50% recikliranog materijala, vrlo kvalitetnog punjenja od šupljih vlakana za trajan volumen, za samo 4.99 eura, Livarno Home jastuk za bočno spavanje, koji se može koristiti kao potpora kod ležanja za vrijeme trudnoće ili kao jastuk za dojenje i dvostruki jastuk za samo 12.99 eura, također se nalaze u novom Lidl katalogu.

Prelistajte novi Lidl katalog i upoznajte se s ponudama sa sniženja neprehrane u Lidl trgovinama. Pratite našu rubriku Lidl katalog i dalje; ovoga tjedna ne propustite novi redovni Lidl katalog prehrane te Lidl katalog tržnica, a za još više dobrih ponuda sličnog asortimana provjerite i ostale kataloge iz rubrika Odjeća i Interijer.

Novi Lidl katalog vrijedi od 02.listopada 2023.godine do prodaje zaliha.