Lidl katalog neprehrana

Lidl katalog neprehrana

Lidl katalog neprehrana

Lidl katalog neprehrana vrijedi od 13.07. i od 16.07.2020.

Novi Lidl katalog donosi: Ernesto daska za rezanje, od bambusa, dimenzija 37,5x26cm za samo 39.99 kuna, Parkside aku baterija s 3-stupanjskim prikazom stanja napunjenosti za 222 kune, Parkside listovi za sabljastu pilu, set od 3 komada za 29.99 kuna, i ostale Lidl akcije. Ponude vrijede od 13.srpnja i od 16.srpnja 2020.godine.

U novom Lidl katalogu potražite: Ernesto daska za rezanje, od bambusa, dimenzija 37,5x26cm za samo 39.99 kuna, Ernesto ručna cjediljka s visokovrijednim mehanizmom za pritiskanje, te s mehanikom pluge za pojačavanje snage, uz stabilan stalak od željeza s protukliznim postoljem, težine cca. 6,2 kg za samo 249 kuna, Ernesto multifunkcionalni ribež s oštricama od nehrđajućeg čelika za samo 79.99 kuna.

Parkside aku baterija s 3-stupanjskim prikazom stanja napunjenosti za 222 kune, Parkside dvostruki uređaj za istodobno punjenje dvije baterije, čak i s različitim kapacitetima, te s automatskim isključivanjem punjenja i 3-stupanjsim indikatorom stanja napunjenosti baterije, snage 200W, za samo 199 kuna, Parkside uređaj za punjenje, s automatskim isključivanjem punjenja, snage 65W za samo 59.99 kuna, također se nalaze u novom Lidl katalogu.

Novi Lidl katalog izdvaja i: Parkside listovi za sabljastu pilu, set od 3 komada za 29.99 kuna, Parkside aku sabljasta pila, za rezove bez napora, s bezstupanskom regulacijom broja hodova, uz priključivu funkciju orbitalnog njihanja, s protukliznom mekanom guom na ručki i glavi uređaja, kompatibilna sa standardnim listovima pile, bez baterije i punjača za samo 269 kuna, i razne druge Lidl akcije.

S akcijske ponude novi Lidl katalog preporuča i: Parkside aku trimer s bezstupanji izvlačivom aluminijskom teleskopskom šipkom za 249 kuna, Parkside aku škare za živicu s kvalitetnim lasercut nožem s aluminijskom vodilicom, uz 2-ručnu zaštitnu sklopku s funkciom brzog zaustavljanja noža, te uz obostrano okretnu ručku, uključujući stabilni zaštitni tobolac za nož za samo 279 kuna.

Prelistajte novi Lidl katalog i upoznajte se s ponudama sa sniženja neprehrane u Lidl trgovinama. Pratite našu rubriku Lidl katalog i dalje; ovoga tjedna ne propustite novi redovni Lidl katalog prehrane te Lidl katalog tržnica, a za još više dobrih ponuda sličnog asortimana provjerite i ostale kataloge iz rubrika Tehnika, Outdoor i Odjeća.

Novi Lidl katalog neprehrane vrijedi od 13.srpnja i od 16.srpnja 2020.godine.