Konzum katalog Uskrs

Konzum katalog Uskrs

Konzum katalog Uskrs

Konzum katalog Uskrs vrijedi od 21.03. do 03.04.2013.

Konzum katalog Uskrs donosi sjajnu akciju za sve one koji su raduju nadolazećim blagdanima. Na akciji Konzum kataloga tehnike za Uskrs našli su se tako ukrasi za nadolazeće blagdane.

Na akciji Konzum kataloga tehnike tako se nalaze keramički držači za jaja po cijeni od 24.99 kuna, a tu si i ukrasne pisanice na štapiću po cijeni od 19.90 kuna.

Na akciji Konzum kataloga nalazi se i košara za jaja po cijeni od 14.99 kuna. Tu su i krasni zečići kokice i jajašca, ali i sjajni pokloni!

Naime, Konzum katalog tehnike donosi tablet po akcijskoj cijeni od 799 kuna, a tu su i sjajni setovi posuša i stoljnjaka te ostalih dekora. Na akciji Konzum kataloga ztako se nalazi K home poklon set porculanskog posuđa u pokpin kutiji. Šalice za čaj mogu se kupiti po cijeni od 59.90 kuna, a tu je i set šalica za kavu koje koštaju 179 kuna. Na akciji se nalaze i ukrasne vaze, ali i prekrivači za 29.90 kuna. Za ljubitelje vina, čaše su snižene 40 posto, a tu je i set pribora za jelo na akcijskim cijenama, što je sve Konzum katalog tehnike pripremio za Uskrs, pogledajte iznad članka!