Konzum katalog

Konzum katalog

Konzum katalog uređenje vrta

Konzum katalog vrijedi od 21.02. do 06.03.2013 godine

Konzum katalog uređenje vrta na sjajnoj akciji donosi povoljne cijene sitnica koje život u vrtu čine ljepšim. Tako je Konzum katalog uređenje vrta donosi odlične outdoor alate za uređenje eksterijera.

Tako je zemlja za cvijeće na akcijskim cijenama, a tu je i posuda za humus koje koštaju samo 199 kuna. Na akciji se nalazi i kosilica za travu na akcijskoj cijeni od 1.999 kuna u Konzum katalogu tehnike i alata.

Na akciji Konzum kataloga tehnike i alata nalazi se i storj za lišće koji košta samo 649 kuna, a tu je i ručna kosilica točnije trimer na akcijskoj cijeni od 229 kuna.

Konzum katalog za uređenje vrta donosi i motornu pilu koja sad košta 499 kuna na akciji, a tu je i drugi sjajni alat poput lopata i grabljica koji koštaju samo 39.99 kuna.

Na akciji Konzum kataloga za uređenje vrta našle su se i škare za obrezivanje drveća koje sad koštaju samo 69.90 kuna, a odlične su i za obrezivanje živice!

Što je još na akciji Konzum kataloga za uređenje vrta pogledajte kod nas a što imaju drugi pogledajte u rubrici ‘Tehnika‘.