Konzum katalog

Konzum katalog

Konzum katalog neprehrana

Konzum katalog vrijedi od 25.04. do 01.05.2013 godine

Konzum katalog sport – Novi Konzum katalog neprehrambenih artikala; povoljne cijene sportske odjeće i opreme, bicikl već od 549,00 kuna, trampolin 999,00, muška trenirka 249,00, muške sportske čarape 19,00 i još mnogo povoljne ponude, pogledajte Konzum katalog neprehrana koji vrijedi do 1. svibnja 2013. godine.

 

Iskoristite lijepo vrijeme i izađite u prirodu, iskoristite akciju u Konzumu i po povoljnim cijenama nabavite sve što Vam boravak u prirodi može učiniti ugodnijim i pomoći da to vrijeme što kvalitetnije iskoristite. Pogledajte artikle iz posebnog Konzum katalog izdanja.

 

Novi Konzum katalog specijalno izdanje donosi Vam sve za aktivan i ugodan boravak na otvorenom; obucite se u trenirku po 549,00 ili sportske majice već  od  29,99 te bermude od 49,99, nabavite čarape za 19,00 kuna i krenite. Za Vašu omiljenu  omiljenu rekreaciju  odaberite Trampolin za 999, bicikla već od fenomenalnih 549,00, set za ribolov 119,00.

 

Za one koji su skloniji praktičnijim aktivnostima u prirodi, Konzum katalog nudi stroj za usitnjavanje grana, trimere ili električne škare, sve po pristupačnim cijenama. Ako Vas muče nedoumice u vezi obrade Vašeg vrta, Konzum katalog Vam nudi knjigu Sve o rezidbi voćaka.

 

U novom Konzum katalog posebnom izdanju pronaći ćete i termo torbe za izlete već od 39,00, sklopive stolice od 19,99 i sklopivu garnituru za samo 299,99 kuna.  Ne zaboravite na prijeko potrebnu zaštitu u prirodi; kako od sunca tako i od komaraca i nametnika; potražite zaštitna sredstva po povoljnim cijenama na naslovnici novog Konzum katalog izdanja.

 

Zavirite u novi Konzum katalog i odaberite svoju omiljenu aktivnost u prirodi. Za svu ostalu Konzum ponudu potražite neki od ostalih aktualnih Konzum kataloga ili zavirite u našu rubriku Konzum. Usporedite ovu ponudu, pogledajte i ostale kataloge u rubrici Outdoor.

 

Sve za aktivan, ugodan i siguran boravak u prirodi – novi Konzum katalog