Konzum katalog

Konzum katalog

Konzum katalog sniženje slatkiša

Konzum katalog vrijedi od 06.12. do 19.12.2012 godine

Konzum katalog sniženje slatkiša posebno je izdanje ovog trgovačkog lanca. Naime, Konzum katalog snizio je slastice za klince, u kojima uživaju i odrasli, povodom nadolazećih blagdana Svetog Nikole te dolaska Djeda Mraza povodom Božića 2012 godine.

Konzum katalog tako je u tjednu velikih sniženja na slatkiše snizio prave delicije. Tu su obožavane Merci čokoladice 34 posto jeftinije pa sad koštaju samo 24.99 kuna. Tu su i Dorina čokolade raznih okusa po akcijskoj cijeni od samo 499 kuna! Prava senzacija dolazi i na Domaćicu koja košta 10.99 kuna, ali i na obožavane čokoladne napolitanke koje su snižene 28 posto pa sad koštaju 19.99 kuna.

Konzum katalog akcija sniženja slatkiša pripremio je i posebno slatke paketiće za klince koji su i ove godine zaslužili nagradu jer su tijekom cijele godine bili dobri 🙂 Riječ je o paketima koji su sniženi 15 posto te sad koštaju 16.99 kuna, a u sebi sadrže nekoliko različitih vrsta čokoladica i ostalih slatkiša.

Što je Konzum katalog pripremio povodom blagdana 2012 godine, pogledajte kod nas a ako planirate poklanjati još nešto osim slatkiša možete pogledati bogatu ponudu igračaka u rubrici “Za djecu“.