Konzum katalog

Konzum katalog

Konzum katalog

Konzum katalog neprehrana vrijedi od 18.04. do 01.05.2013 godine

Konzum katalog – Novi dvotjedni Konzum katalog neprehrana do 1. svibnja 2013. donosi Vam najbolju Konzum ponudu asortimana za dom i vrt te odjevni i kućni tekstil;  dječje igračke  za igru na otvorenom, vrtni namještaj, alate i mehanizaciju, posuđe i ostale potrebne sitnice. Motorna kosilica samo 1.299, kompletna vrtna garnitura za 1.999,00 ili drvena klupa sa čeličnim detaljima za 249,00 kuna, popluni i stolnjaci u pola cijene, sve to i još mnogo više očekuje Vas u novom izdanju Konzum katalog neprehrana.

 

Proljeće je konačno stiglo, topli dani mame na izlazak iz kuće i boravak na otvorenom. Konzum katalog neprehrana do 24. 4. nudi Vam veliki broj artikala po akcijskim cijenama upravo za takve trenutke i aktivnosti. Uredite svoj vrt ili okućnicu uz povoljnu ponudu vrtne mehanizacije, pribora i alata iz novog Konzum katalog izdanja: Motorna kosilica samo 1.299, vrtno crijevo 20 metara 39,99, nastavci za crijevo 9,99 ili kanta-polijevača već od 14,99, očekuju Vas na stranicama 2. i 3. novog Konzum katalog izdanja.

 

Na istim stranicama Konzum katalog neprehrana izdanja pronaći ćete i povoljnu ponudu vrtnog namještaja od koje izdvajamo modernu vrtnu garnituru od ratana s dvosjedom, dva naslonjača i stolom za samo 1.999,00 kuna, drvenu klupa sa čeličnim detaljima za 249,00 kuna, ležaljke za plažu od 119,00 te suncobran za nevjerojatnih 39,90 kuna.

 

 

Konzum katalog neprehrana za razdoblje do 24. travnja donosi Vam  i Tefal ekspres-lonac za 499,00 kuna, moderne pvc setove za izlet u prirodi, povoljne setove lonaca i još mnogo sitnica za domaćinstvo. Svakako preporučamo i akcijsku ponudu odjevnog tekstila i obuće za djecu i odrasle iz koje izdvajamo ženske balerinke i topove za 39,90 ili muške majice za samo 29,00 kuna. Od ponude kućnog tekstila u novom Konzum katalog izdanju izdvajamo 50 posto snižene poplune i stolnjake.

 

Pregledajte kompletan Koznum katalog neprehrana te pratite i ostale ponude Konzum kataloga. Budite u tijeku s akcijama u Konzumu, pratite sve novosti u vezi ovog trgovačkog lanca u našoj rubrici Konzum.  Usporedite Konzum katalog neprehrana s drugima, potražite i ostale kataloge iz rubrika Eksterijer ili Vrt.  

Najbolja dvotjedna ponuda neprehrambenih artikala iz Konzuma – samo u novom Konzum katalog.