Konzum katalog

Konzum katalog

Konzum katalog Karneval

Konzum katalog vrijedi od 24.01. do 06.02.2013
Konzum katalog karneval na akciji donosi snižene artikle za maskiranje povodom poklada! Naime, Konzum katalog karneval na akciji sniženja ima artikle jeftinije i 30 posto.

Tako je u ponudi Konzum kataloga karneval perika za klauna na cijeni od samo 29.99 kuna, a nos za klauna tek 2.99 kuna! Ako vaši klinci više vole nindže, tu je u ponudi nindža kostim pa tako kostim košta 119.99 kuna, a set oružja za nindžu 14.99 kuna!

Konzum katalog karneval za djecu na akciji je pripremio nešto i za klinceze! Tako je u ponudi suknjica za balerine 26.99 kuna, a a ako pak vaša balerina želi postati vila onda će joj biti i potreban set sa čarobnim štapićem koji košta samo 10.99 kuna! Naravno tu su i ukrasi za interijer ako planirate svojim najmlađima pripremiti i odličnu karnevalsku zabavu!

Na akciji Konzum kataloga karnevala za djecu nalaze se i drugi kostimi poput onih mačkice, nindža kornjačice ili pak dobre vještice. Što je još na akciji Konzum kataloga karneval pogledajte kod nas a što su snizili drugi pogledajte u rubrici ‘Za djecu‘.