Konzum katalog

Konzum katalog

Konzum katalog 29/2012

Konzum katalog vrijedi od 26.7.2012 do 8.8.2012 godine

U novom Konzum katalogu pogledajte prehrambene namirnice svakodnevne primjene domaćih i stranih proizvođača. Svježe meso, svježe voće i povrće 100% domaćih proizvođača, te osvježavajuća pića, higijenske namirnice i ostali proizvodi u ovom Konzum katalogu sniženi su najmanje za 20%.

Konzum vam je ovaj put osigurao široku akcijsku ponudu, a kao najzanimljivije iz ovog Konzum kataloga za vas izdvajamo Ledov Twice sladoled, količine 1l po akcijskoj cijeni od samo 9,99kn, od ostalih proizvoda zanimljiva je KHome ponuda krigli, šalica, stoljnjaka i sličnih proizvoda za dom, te ponuda za zdrav dietetski doručak s popustima na pojedine proizvode i do 40%.

Za vaše kućne ljubimce u ovom Konzum katalogu također možete pronaći Kplus, Viskas, Friskes, Vitakraft i proizvode sličnih proizvođača s uštedom između 30% i 40%.

Prelistajte novi Konzum katalog i pogledajte sami što vam je Konzum ovog puta pripremio. Uzmite u obzir da ova Konzum katalog akcija vrijedi od 26. srpnja ili od sutra, a traje do 8. kolovoza 2012 godine. Ponuda je dostupna u svim Konzum trgovinama diljem Hrvatske.

Uživajte uz Konzum akcije!

Ostale Konzum kataloge pronađite na linku u nastavku: Konzum katalog