Konzum katalog

Konzum katalog

Konzum katalog Sve za bogat blagdanski stol

Konzum katalog vrijedi od 9.08. do 22.08. 2012 godine

Ponuda novog Konzum kataloga donosi vam proizvode prehrane po akcijskim cijenama.

Prigodnog naziva “Sve za bogat blagdanski stol” Konzum vam je u svom novom Konzum katalogu za nadolazeći blagdan Velike Gospe (15.08.) pripremio artikle od kojih će vašim ukućanima ili gostima rasti zazubice i to po akcijskim cijenama sniženim od 18% do 44%.

Mahom proizvodi domaćih proizvođača osiguravaju vam kvalitetu uz povoljnu cijenu. Obratite pozornost da su pojedini artikli ovog Konzum kataloga dostupni samo do 15.8. iako cjelokupna ponuda traje do 22.8. godine.

Tako za naš veliki blagdan možete uživati u međirmuskom tj. slavonskom krumpiru za 44% nižu cijenu, ili za samo 1.99kn što je svakako povoljna cijena.

Sir Trapist, KPlus proizvođača, u Konzum katalogu do 15.8. nabavite po cjeni od 49.99kn za kilogram, također povoljna cijena kvalitetnijeg sira.

Svježu janjetinu, za kilogram nabavite po cijeni od 49.99kn ili svinjski odojak po cijeni od 29.99kn, također povoljna kupnja.

Dakle, u svakom slučaju konkurentne cijene omiljenih proizvoda za blagdane, najbolje zavirite sami u ovaj Konzum katalog jer osim navedenog u katalogu se nalaze i osvježavajuća pića, konzervirani proizvodi, slatki proizvodi i na zadnjoj stranici, ponuda za roštilj koja bi vas mogla zanimati.

Za ostale Konzum kataloge, pratite ovaj link: Konzum katalog

Konzum katalog pogledajte u video obliku: