Konzum katalog

Konzum katalog

Konzum katalog

Konzum katalog vrijedi od 14.03. do 20.03.2013 godine

Novi Konzum katalog prehrane: Od sutra u Konzum katalog akciji pogledajte povoljne cijene prehrambenih namirnica za svakodnevnu upotrebu. Razni prehrambeni artikli kao svježe meso i razne vrhunske delikatese, konzervirana hrana, razni osvježavajući napitci, mliječni proizvodi, svježe voće i povrće i ostalo standardno iz Konzum prodajnog asortimana na akciji je sve do 20. ožujka.

U drugom dijelu Konzum kataloga pogledajte ponudu raznih proizvoda za nadolazeći Uskrs, a pri samom kraju i higijenske proizvode te dodatne Konzum akcije koje vas očekuju tokom ovog i početkom idućeg tjedna.

Proizvode iz ove Konzum katalog akcije možete pronaći u svim Konzum trgovinama diljem Hrvatske, Super Konzum-ima, Maxi Konzum-ima, jednako kao i manjim lokalnim Konzum trgovinama u vašem kvartu ili gradu.

Obratite pozornost i na ‘Best Buy’ oznaku koju Konzum katalog izdvaja na naslovnoj stranici. Riječ je o hvale vrijednoj nagradi koju je Konzum osvojio za godinu 2012/2013.

Naime prema provedenom istraživanju, kupci, točnije građani Republike Hrvatske koji su sudjelovali u istraživanju, izdvajaju tvrtku Konzum kao tvrtku koja ima najbolji omjer cijene i kvalitete na domaćem tržištu. Ovo se odnosi na sve segmente djelovanja Konzuma, a posebno na odjel svježeg mesa, svježe ribe, odjel vina te odjel voća i povrća.

Ovo je veliki uspjeh bez sumnje, ali i rezultat dugogodišnjeg ulaganja Konzuma u unaprijeđenje poslovanja, navode iz Konzuma. Istraživanje je provela specijalizirana tvrtka iz Švicarske.

U svakom slučaju čestitamo Konzumu na nagradi, ali i pozivamo da se manje kite nagradama, bez obzira kakve i koliko važne one bile, a više niskim cijenama koje svi trebamo!

Prelistajte Konzum katalog prehrane za drugi dio ožujka, a što vam to nude drugi maloprodajni lanci pogledajte skupno u rubrici: Prehrana.

Planirate li posjetiti Konzum u svom gradu, selu ili naselju i zanima vas u kojem vremenu su Konzum trgovine otvorene, pogledajte na sljedećoj vezi Konzum radno vrijeme vama najbliže poslovnice.