Kika katalog

Kika katalog

Kika katalog

Kika katalog Božić vrijedi od 02.12. do 24.12.2013 godine

Novi Kika katalog donosi: Bogata ponuda božićnog asortimana ukrasa i  prigodno dekoriranih predmeta za dom, povoljan namještaj i odlične dnevne ponude za mjesec prosinac, prelistajte novi Kika katalog i otkrijte sve, ponua je aktualna od 2. do 24. prosinca 2013. godine.

Ne propustite odlične dnevne akcije u Kiki – detalje donosi Kika katalog na posljednjoj stranici :

40 posto popusta na Vonderstedt kuinje, 30 posto na božićni asortimanm 20 posto na krevete, posteljine, pokrivače i jastuke, 20 poso na posude, pribor za jelo i čaše, na mali namještaj, na ormare i pribor za ormare, na dnevne sobe, zavjese, uredski namještaj, 15 posto na sobe nza mlade i još više odličnih ponuda. Potražite sve akcije i odaberite svoj dan posjete Kiki.

Povoljne cijene atraktivnih blagdanskih dekoracija za dom, posuđe za svečani blagdanski stol, razne potrebne sitnice za domaćinstvo, posteljine, ukrasni jastuci, zavjese i ostali kućni tekstil – sve to pronaći ćete na stranicama novog Kika katalog izdanja.

Provjerite i sniženja namještaja u prosincu u Kiki -15 posto na spavaće sobe, madrace i podnice, 15 posto na sjedeće garniture samo je dio akcijske Kika katalog ponude.

Prelistajte cijeli Kika katalog Božić, saznajte za sve dobre ponude i uštedite pri kupnji božićnih dekoracija i Kika namještaja u prosnicu, a za još više dobrih ponuda sličnog asortimana odaberite još neki od brojnih kataloga iz naših rubrika Božić 2013. , Interijer ili Namještaj.

Kika katalog Božić vrijedi od 2. do 24. prosinca 2013. godine.