Harvey Norman katalog

Harvey Norman katalog

Harvey Norman katalog kolovoz

Harvey Norman katalog traje od 09.08. do 31.08.2012 godine

Novi Harvey Norman katalog naziva “Originalno i najpovoljnije” donosi vam akcijsku ponudu, preciznije, rasprodaju modernog vrtnog namještaja vrhunske kvalitete i izrade do kraja kolovoza 2012.

U trgovini Harvey Norman na zagrebačkom jankomiru, možete pronaći proizvode iz ovog kratkog ali jasnog Harvey Norman kataloga snižene i do 70% uz zgodne pogodnosti koje možete ostvariti ukoliko se odlučite na vrtni namještaj iz Harvey Normana. Tako kupovati možete na obročno plaćanje bez kamata prema prodajnim uvjetima Harvey Normana.

Osim rasprodaje vrtnog namještaja Harvey Norman katalog vam nudi i 50% nižu cijenu na program suncobrana kao i roštiljski program, a ukoliko ste u potrazi za klima uređajima, Harvey Norman vam i tu nudi uštedu od oko 20% na prenosne klime uz standardne klime Electrolux proizvođača i garantiranu montažu unutar 4 radna dana.

Odvojite trenutak i zavirite sami u ovaj kratki Harvey Norman katalog i pogledajte čime vas Harvey Norman poziva u svoju trgovinu do kraja kolovoza.

Ostale Harvey Norman kataloge potražite na linku u nastavku: Harvey Norman katalog