Dormeo webshop akcija Dodatnih 8% popusta

Dormeo webshop akcija Dodatnih 8% popusta

Dormeo webshop akcija

Dormeo webshop akcija vrijedi do 10.03.2022.

U Dormeo webshop akciji iskoristite dodatnih 8 posto popusta na ukupan iznos košarice. Nabavite madrace, nadmadrace, jastuke, pokrivače, posteljinu i druge proizvode vrhunske kvalitete po super cijenama. Dormeo webshop akcija vrijedi do 10. ožujka 2022. godine.

Dormeo webshop akcija donosi 8 posto dodatnih popusta na ukupan iznos košarice. Iz ponude izdvajamo: pokrivač Aloe Vera, u potpunosti prozračan, mekan i iznimno udoban, dolazi u dvije dimenzije, nadmadrac Memosan Ultimo Roll Up 5+2, jezgra od 5 cm Ecocell pjene uz dodatnih 2 cm memorijske pjene.

Vakuumske vreće Dormeo, dolaze u dva različita seta: set od tri i set od pet vreća, zaštita za madrac Fresh, odgovara za madrace visine do 33 cm, periva u perilici na 60 °C još su neki od proizvoda iz asortimana a u Dormeo webshop akciji iskoristite dodatnih 8 posto popusta na cjelokupan iznos košarice.

U Dormeo webshop akciji iskoristite dodatni popust i za kupovinu sljedećih proizvoda: klasični jastuk Siena MF V3, navlaka jastuka je odvojiva i periva u perilici na temperaturi od 40 °C, u kompletu dolaze dva jastuka koja dolaze u dimenziji 50×70 cm, set za djecu Warm Hug 2020, jastučić i deka.

Iskoristite Dormeo webshop akciju i nabavite razne proizvode uz dodatnih 8 posto popusta. Ne propustite i druge webshop akcije proizvoda za kućanstvo na našim stranicama i kupujte povoljnije. Dormeo webshop akcija vrijedi do 10. ožujka 2022. godine.