DM bodovi

DM bodovi

DM bodovi

DM bodovi – kako se ostvaruju, i što Vam donose, kako provjeriti stanje

Ako ste stalni DM Hrvatska posjetitelj zasigurno Vam je već poznat loyality program – nagrađivanje vjernosti kroz DM Hrvatska Active beauty Svijet prednosti Ako se tek spremate postati DM kupac, savjetujemo Vam svakako na web stranici ili na blagamni DM Hrvatska prodajnog mjesta zatražiti besplatnu pristupnicu za DM Active Beauty Svijet prednosti. DM bodovi dosupni su Vam i preko Babyplus programa za mame i bebe!

DM bodovi Active beauty Svijet prednosti

Način na koji svi kupci DM-a mogu ostvariti nagradne bodove za izvršenu kupnju je učlanjenje u DM Active beauty klub, DM program vjernosti za kupce. Učlanjenje u DM Active beauty klub je vrlo jednostavno, ispunjavanjem pisanog zahtjeva ili na Active Beautiy terminalu u bilo kojoj DM prodavaonici, ili na DM web stranici. Odmah dobivate privremenu karticu na kojoj se skupljaju DM bodovi. U roku od 6 tjedana na kućnu adresu dostavit će Vam se osobna kartica na koju Vam se pribrajaju DM bodovi sa privremene kartice te je odmah možete nastaviti koristiti.

DM bodovi mogu se skupljati i na dodatnim karticama. Svaki korisnik kartice može uz svoju osnovnu karticu naručiti do dvije dodatne kartice za druge korisnike, sa po dva privjeska za ključeve.

Kako se skupljaju Active Beauty DM bodovi

DM bodovi skupljaju se pri kupnji uz predočenje kartice ili privjesaka za ključeve za dodatne korisnike. Svi prikupljeni DM bodovi se zbrajaju u karticu osnovnog korisnika! DM bodovi skupljaju se pri kupovini u DM-u tako da Vam se za svakih 10 kuna potrošenih u DM-u na blagajni pribroji jedan DM bod. Na isti način prikupljate DM bodove u DM Hrvatska prodavaonicama te na prodajnim mjestima DM grupe u inozemstvu. Prikupljeni DM bodovi zastarijevaju u roku od dvije godine (obračunski datum je 1. listopada!) , pa pazite da prikupljene bodove iskoristite u tom vremenu, što Vam sigurno neće biti problem.

Active Beauty DM bodovi – pogodnosti

DM bodovi u određenom iznosu pretvaraju se u odlične pogodnosti za Vas. Za 50 prikupljenih DM bodovi na terminalu preuzmite svoju knjižicu sa popustima od 25% popusta za odabrane proizvode te joker bona 25% popusta za jedan proizvod po izboru! DM bodovi donose i 25% popusta pri kupovini odabranih artikala u poduzećima partnerima. Trenutno su to knjižare Profil Mozaik i Elipso prodavaonice. Uz 150 DM bodovi ostvarujete pravo na 50% popusta na odabrane proizvode te 15% popusta na ukupnu kupnju!

DM bodovi uz ovu knjižicu donose Vam također i 50% popusta na odabrane artikale u trgovinama partnerima.

DM bodovi Babybonus

Specijalni DM bodovi dostupni su za posebne skupine kupaca, kao što su Babybonus DM bodovi za mame i bebe. Registracija je jednostavna, kao i za DM Active Beauty klub. Odmah po uključenju dobivate na poklon dobivamo paket babylove pelena za dijete od 3-6 kg i dodatni paket dobrodošlice. Dobivate naravno i knjižicu na kojoj su DM bodovi za razne popuste kod kupnje izdvojenih proizvoda upravo za ovu skupinu kupaca, dakle, za mame i njihove bebe. DM bodovi bit će Vam dostupni i putem knjižica s bonovima koje ćete dobivati na kućnu adresu. DM bodovi nisu sve što će te učlanjenjem u ovaj program dobiti, očekuju Vas i brošure sa savjetima, prigodni pokloni, mali znaci pažnje za rođendan i slično. Babybonus DM bodovi stvarno su prava nagrada za vjernost.

DM bodovi omogućuju Vam još povoljniju kupnju u Vašem DM-u.

Posljednji DM katalozi u kojima se nalaze akcije na proizvode koji vam donose mogućnost skupljanja DM bodova možete prelistati na ovom mjestu: DM katalog.

Sve o DM trgovinama objavljeno na jednom mjestu, pogledajte na ovoj vezi: DM Hrvatska.

Planirate li osobno posjetiti DM trgovine prije odlaska u kupnju pogledajte DM radna vremena svih trgovina: DM radno vrijeme.

DM bodovi odličan su način uštede pratite DM kataloge i skupljajte DM bodove!